Артур Сміян із Житомирщини: мрію навчатися за трендовою освітньою програмою «Облік і аудит»

25 липня 2024 року
Артур СМІЯН, закінчив Брусилівський ліцей №1 імені І.І. Огієнка Брусилівської селищної ради Житомирської област та виявив бажання навчатися на освітній програмі «Облік і аудит» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», у якій дуже зацікавлений. Він переконаний, що отримання ступеня бакалавра в Національному університеті біоресурсів і природокористування України стане важливим кроком у втіленні його мрій та задумів.

  • Артур, скажіть будь ласка, чому Ви обрали НУБіП України?

— Ваш університет привернув мою увагу своєю репутацією як провідного закладу вищої освіти і науки в Україні. Я багато чув про НУБіП України, заходив на сайт. Був зацікавлений в місії університету щодо створення, систематизації, збереження і поширення сучасних наукових знань для покращення якості навчання. Університет є сучасним прогресивним закладом вищої освіти та одним із найкращих в Україні, посів 7 місце в рейтингу «ТОП-200 Україна 2024». Семінари, зустрічі та форуми – є завжди основною частиною вашого закладу. На Дні відкритих дверей я зрозумів, що у вашому університеті є перспектива навчання і за кордоном, що є дуже важливим етапом у житті. Також важливим для мене є те, що НУБіП України увійшов до переліку 1500 найкращих вишів світу за версією рейтингу QS World University Ranking 2025. Я вважаю, що саме навчання тут сприятиме реалізації моїх цілей. Я хочу стати частиною цього навчального середовища, яке, як я знаю з відгуків випускників, готує висококонкурентних і вмотивованих фахівців з обліку і аудиту.

  • Що стало вирішальним у виборі освітньої-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»?

— З особливостями освітньо-професійної програми «Облік і аудит» я ознайомився на сайті університету. Під час навчання я матиму можливість брати участь в міжнародних, всеукраїнських студентських конференціях, олімпіадах, конкурсах, форумах та освітніх проєктах. Зацікавленість даною програмою походить від свідомості про її перспективність, яка вимагає великих зусиль для досягнення успіху стати фахівцем з обліку та аудиту. Фахівці з обліку, аудиту і оподаткування можуть успішно займати усі без виключення посади, де є вимога мати вищу економічну освіту: бухгалтерів, головних бухгалтерів, фінансових директорів, аудиторів і т.д. Я готовий постійно вдосконалювати свої навички і займатися самоосвітою. Отримання знань, які я планую отримати в Університеті, стане в нагоді для кар’єрного росту в майбутньому та надасть змогу бути затребуваним на ринку праці.

  • Ким Ви себе бачите в майбутньому?

— Я впевнений, що обрана мною освітньо-професійна програма «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відкриє великі можливості: здобути навички критичного мислення, займати високі посади, має можливості кар’єрного росту, постійного професійного вдосконалення та забезпечить постійний і високий заробіток.

  • Артуре, бажаємо Вам успіхів у навчанні та до зустрічі на заняттях!

 

Розмову вели Тамара ГУРЕНКО, Наталія КУЗИК,
доцентки кафедри
обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook