Вступна кампанія 2024: спеціальність «Соціальна робота» в НУБіП – №1 в Україні!

24 липня 2024 року
І це дійсно так! Як красномовно засвідчує рейтинг українських ЗВО за кількістю поданих заяв, який включає 57 закладів вищої освіти, на шостий день прийому заяв і документів на бакалаврат на «Соціальну роботу» в НУБіП України зареєстрована 41 заява.

І при цьому наш університет випереджає за цим показником Київський національний університет імені Тараса Шевченка – 36, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка – 31, не без долі гордощів говорить завідувачка кафедри соціальної роботи та реабілітації Ірина Сопівник. 18 юнаків і юнок з нинішнього нашого поповнення визначили НУБіП першим пріоритетом і уже подали документи. І, повірте на слово, – це дуже приємна молодіжна компанія! Це відчувалося практично відразу після першого знайомства із Юрієм Пєховим, Євою Литвиновою, Юлією Бойправ, Кирилом Мазуром та іншими. І це не випадково: більшість з них, попри юний вік, уже причетні до різних волонтерських заходів, громадських ініціатив, а дехто вже встиг побувати і в діючій армії.

Надіємося, що нинішнє студентське поповнення майбутніх фахівців із соціальної роботи стане гідною зміною для 77 цьогорічних випускників спеціальності.


 Валентин Обрамбальський


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook