Катерина Бондар та Данило Юрченко обирають спеціальності 075 Маркетинг та 073 Менеджмент факультету аграрного менеджменту

24 липня 2024 року
Одним із найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з пріорітетних умов відчуття життєвої повноцінності. Людина повинна робити те, до чого має хист і здібності. Таку працю вона виконуватиме залюбки і найкраще. Це принесе користь і людині і всьому суспільству. Щоб дійти правильного рішення, треба бути добре проінформованими. Вибір навчального закладу, а згодом професії, значною мірою впливає на все наступне життя молодої людини. Тут не можна покладатися на випадковість, квапитися. 
Кожна вступна кампанія має свої особливості, 2024 рік не виняток. Повномаштабне вторгнення внесло свої корективи фактично у всі сфери життя, в тому числі в сферу освіти і навчання, проте, молодь нашої країни продовжує обирати найперспективніші спеціальності для здобуття майбутнього фаху, серед яких МАРКЕТИНГ і МЕНЕДЖМЕНТ.
 
Абітурієнти Катерина БОНДАР та Данило ЮРЧЕНКО розповіли чому саме обрали для вступу факультет аграрного менеджмпенту та поділились планами на майбутнє.
 
  • Розкажіть трохи про себе.

Катерина. Я, Бондар Катерина Андріївна, з міста Вишневе. У цьому році закінчила Вишнівський Академічний ліцей № 2.

Данило. Я, Юрченко Данило Володимирович. Раніше проживав у Херсоні, але з початком військових дій змушений був переїхати з батьками до Києва. Навчався в Херсонській багатопрофільній гімназії № 20 імені Бориса Лавреньова.

 

  • Звідки дізнались про НУБіП України, факультет аграрного менеджменту? 

Катерина. Про Національний університет біоресурсів і природокористування України я дізналася від своїх друзів, а також восени ми приїздили з однокласниками до університету на День відкритих дверей і тоді мене зацікавив факультет аграрного менеджменту.

Данило. По-перше, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України навчався один із моїх друзів, по-друге саме про факультет аграрного менеджменту я дізнався з інтернет джерел.

 

  • Чому саме обираєте спеціальність МАРКЕТИНГ / МЕНЕДЖМЕНТ?

Катерина. Маркетинг мене завжди цікавив, оскільки це сфера, яка поєднує креативність та аналітику. Я вважаю, що маркетинг дозволяє розкрити потенціал будь-якого бізнесу, а також дає можливість безпосередньо впливати на розвиток компаній та їхні стратегії.

Данило. Мені цікаві процеси планування, організації, мотивації та контроль організації з метою досягнення координації людських, фінансових, природних і технологічних ресурсів, необхідних для ефективного виконання завдань. Я хочу отримати відповідні компетентості в процесі навчання за спеціальністі 075 Менеджмент.

 

  • Які маєте захоплення, мрії, чого прагнете в майбутньому?

Катерина. Я захоплююся танцями та люблю читати книги. Моя мрія – відкрити власний бізнес і стати успішною людиною. На майбутнє я прагну стати професіоналом у своїй сфері, внести свій внесок у розвиток аграрного сектору України та допомогти українським підприємцям досягти успіху на міжнародних ринках.

Данило. Намагаюсь розвиватись різносторонньо, в майбутньому хочу зробити свій внесок у розвиток нашої країни, щоб у всьому світі розуміли що в Україні є багато першлокласних спеціалістів, що ми є сильною та незалежною державою. А моя мрія проста – наша перемога, безпека та достаток моїх рідних, близьких і всього суспільства.

  • Ну що ж, бажаємо вдалого старту нової життєвої сторінки та чекаємо в аудиторіях!

 

Розмову вела Лариса КАРПЕНКО,
заступник декана
факультету аграрного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook