Андрій Коломиць мріє навчатися на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

24 липня 2024 року
  • Розкажіть, будь-ласка, про себе Андрію.

— Мене звати Андрій Коломиць. Я живу в Борисполі і з самого дитинства маю особливу любов до тварин. Вони завжди були поруч зі мною, і я завжди прагнув піклуватися про них.

  • Що вас надихнуло на вибір спеціальності лікаря ветеринарної медицини?

— Моє захоплення тваринами й бажання їм допомагати стали головним мотивом. З кожним роком я все більше розумів, наскільки важливо мати знання та навички, щоб дійсно допомагати тваринам, а не просто любити їх.

  • Чому ви вирішили вступати на факультет ветеринарної медицини?

Я вирішив навчатись на факультеті ветеринарної медицини, тому що вважаю це своїм покликанням. Ветеринарна медицина дає можливість поєднати мою любов до тварин із можливістю робити світ для них кращим. Крім того, це цікава і динамічна сфера, яка постійно розвивається. Прагну опанувати всі навички в галузі ветеринарної медицини, які так потрібні для того, щоб стати справжнім професіоналом

  • Чому обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Зараз НУБіП є одним із флагманів серед вищих навчальних закладів України, в структурі якого є найпотужніший факультет ветеринарної медицини України.

  • Що допомогло Вам у виборі майбутньої спеціальності?

— Я давно визначився з вибором професії. Щоб підготуватися до вступу, я відвідував підготовчі курси в університеті і зрозумів, що місце для опанування фаху обрав правильно. Також я ознайомився з інформацією на сайті університету щодо дисциплін, які вивчатиму на цій спеціальності. Крім того, я здобув практичні навички у ветеринарній клініці міста Бориспіль.

  • Які у Вас плани на майбутнє після закінчення навчання?

Сьогодні ми всі мріємо про перемогу України! Це дасть нам можливість вільно жити та безперешкодно працювати. Моя мета — відкрити власну клініку, де тварини отримуватимуть кваліфіковану допомогу та догляд. Мені б хотілося стати справжнім професіоналом у цій галузі й робити свій внесок у розвиток ветеринарної медицини.

  • Чим ви займаєтесь у вільний час?

— У вільний час я займаюсь народними танцями, зустрічаюсь із друзями та проводжу час із моїми домашніми улюбленцями.

  • Які поради Ви б дали тим, хто також мріє стати лікарем ветеринарної медицини?

— Я б порадив ніколи не втрачати своєї мрії і постійно працювати над собою. Любов до тварин — це лише перший крок, але потрібні ще знання, практика і велике бажання вчитися. Важливо не боятися труднощів і вірити у свої сили.

Дякую Вам за розмову, успіхів і до зустрічі! 

 


Григорій Бойко,
доцент кафедри фізіології хребетних і фармакології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook