Вікторія Карбовська обирає сучасну освітньо-професійну програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» за спеціальністю «Облік і оподаткування» в НУБіП України

26 липня 2024 року
  • Добрий день! Розкажіть коротко про себе.

— Добрий день. Я – Вікторія КАРБОВСЬКА, з Черкащини. В цьому році закінчила Звенигородський опорний заклад загальної середньої освіти імені Тараса Шевченка Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області. Навчаючись у школі, я для себе усвідомила, що від вибору професії залежить моє майбутнє. І зараз головне для мене, як і для будь-якого випускника, – зробити правильний вибір!

  • Чому Ви обрали освітньо-професійну програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»?

— Мій вибір базувався на наступному. Я хочу опанувати сучасну перспективну професію. Моя майбутня професія має бути цікавою для мене і пов’язана з бізнес-аналізом, розробкою бізнес-стратегій. Обрана професія повинна відкривати можливості для розвитку і самореалізації, гарних перспектив працевлаштування. Все це забезпечує освітньо-професійна програма «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу».

  • Які очікування від навчання за обраною програмою та ким Ви себе бачите в майбутньому?

— Навчання на освітньо-професійній програмі «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік і оподаткування» розвиває аналітичне мислення, надає знання і навички з практичного використання програм для бізнес-аналітики, бухгалтерського обліку і оподаткування, права, відкриває для мене широке коло кар‘єрних можливостей у бізнес-структурах, фінансових інституціях, органах місцевого самоврядування та державних установах, консалтингових компаніях національного та міжнародного рівнів.

Крім того, я б хотіла спробувати свої сили в міжнародній студентській діяльності, прийняти участь у міжнародних стажуваннях, адже НУБіП України славиться плідною співпрацею з університетами європейських країн. Переконана, що опанування знань із економічних та аналітичних дисциплін з урахуванням міжнародного досвіду – стане важливим підґрунтям моєї успішної кар’єри у нашій вільній та процвітаючій країні. 

  • Дякуємо за розмову! Бажаємо успіхів зі вступом, підкорення нових вершин та радісних подій!

 

Розмову провели:
Андрій МУЗИЧЕНКО,
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу

Алла ЧУХЛІБ,
доцентка кафедри статистики та економічного аналізу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook