Ярослав Гурін обирає кращий виш України – НУБіП України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Добрий день, Ярославе! Розкажіть про себе.
— Я, Ярослав Гурін. Закінчив загальноосвітню школу І-ІІ ступенів № 2 м. Заліщики Тернопільської області. Отримав золоту медаль.
Звідки Ви дізнались про НУБіП України?
— Від своїх друзів, які побачили на фейсбуці сторінку факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ознайомившись з інформацією на сторінці факультету, без сумніву обрав його для здобуття ступеня бакалавр.
Які спеціальності є для Вас пріорітетними?
— Пріоритетними для мене є дві спеціальності – «Харчові технології» та «Громадське здоров’я». Вважаю їх особливо важливими через значний вплив на здоров’я людей та якість життя людей. Мій досвід роботи в медичних установах під час участі у волонтерських проєктах показали важливість цих професій. Хочу навчитись покращувати рівень здоров'я населення. Існує дуже багато можливостей для цього, наприклад, покращення якості продуктів та впровадження інноваційних методів їх виробництва».
Дякую, Ярославе, за щиру розмову, бажаю здійснення мрій, професійних звершень та до зустрічі в аудиторіях нашої Alma Mater.
Розмову вела Ірина Момот,
завідувачка лабораторії