Ярослав Гурін обирає кращий виш України – НУБіП України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

23 липня 2024 року
  • Добрий день, Ярославе! Розкажіть про себе.

— Я, Ярослав Гурін. Закінчив загальноосвітню школу І-ІІ ступенів № 2 м. Заліщики Тернопільської області. Отримав золоту медаль.

  • Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

— Від своїх друзів, які побачили на фейсбуці сторінку факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ознайомившись з інформацією на сторінці факультету, без сумніву обрав його для здобуття ступеня бакалавр.

  • Які спеціальності є для Вас пріорітетними?

— Пріоритетними для мене є дві спеціальності «Харчові технології» та «Громадське здоров’я». Вважаю їх особливо важливими через значний вплив на здоров’я людей та якість життя людей. Мій досвід роботи в медичних установах під час участі у волонтерських проєктах показали важливість цих професій. Хочу навчитись покращувати рівень здоров'я населення. Існує дуже багато можливостей для цього, наприклад, покращення якості продуктів та впровадження інноваційних методів їх виробництва».

  • Дякую, Ярославе, за щиру розмову, бажаю здійснення мрій, професійних звершень та до зустрічі в аудиторіях нашої Alma Mater.



Розмову вела Ірина Момот,
завідувачка лабораторії

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook