Освітня програма «Міжнародна економіка» в НУБіП України: твій крок до глобального успіху!

23 липня 2024 року
Саме з цих слів і почався шлях до вибору нових горизонтів при обранні абітурієнткою Русланою ПЕТРОВСЬКОЮ родом із Вінниччини освітньої програми в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

У розмові з д.е.н., професоркою, завідувачкою кафедри глобальної економіки Наталією ВДОВЕНКО, пані Руслана розповіла, що має сподівання у стінах університету на спеціальності 051 «Економіка» реалізувати власний потенціал для особистісного та професійного розвитку, орієнтуючись на підготовку фахівців високого міжнародного рівня, здатних працювати в умовах глобальних економічних викликів.

Цього року Руслана Володимирівна закінчила Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний спортивний фаховий коледж», має спортивний розряд «Кандидат у майстри спорту» з вільної боротьби, на дозвіллі займається мотоспортом, цікавиться економікою.

Водночас, маючи досвід виїздів за кордон на змагання, вивчаючи потенційні заклади для здобуття фахової освіти, зупинила увагу саме на Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Привабила престижність закладу в Україні та те, що серед випускників економічного факультету, який очолює декан д.е.н, професор Анатолій ДІБРОВА – видатні економісти, керівники, громадські діячі. Не обійшла увагою і наявність в університеті потужної спортивної бази, бібліотеки, навчальних лабораторій.

Я переконалася, що саме тут будуть сприяти моєму професійному розвитку та допоможуть реалізувати поставлені цілі.
Також коли Наталія Михайлівна розповіла мені про можливості, які можуть бути реалізовані в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» кафедри глобальної економіки, я одразу зрозуміла, що роблю правильний вибір. Крім того, на спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» здобувачі вищої освіти навчаються писати проєкти, готувати заявки до міжнародних програм і грантів, проходять виробничу практику за кордоном і додатково вивчають іноземні мови на вибір здобувачів освіти. Я дізналася, що на даній освітній програмі є можливість участі в міжнародних студентських обмінах, стажуваннях в провідних університетах світу. Надіюсь, такі перспективи, дозволять мені здобути досвід на міжнародному рівні та розширити власні професійні навички.

Мені імпонує те, що освітня програма «Міжнародна економіка» готує нове покоління економістів-міжнародників, фахівців нової генерації для того, щоб орієнтуватися в закономірностях і поточних тенденціях розвитку аграрних ринків, їх окремих сегментів, принципів прийняття господарських рішень, у сфері міжнародних торговельних відносин, розумітися в можливостях виходу на глобальні ринки.

З нетерпінням чекаю на можливість стати частиною студентської родини НУБіП та продовжити захопливий шлях до кар’єрного успіху.

Дякуємо, Руслані Володимирівні Петровській, за розмову та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю в НУБіП України. Чекаємо Вас на наших цікавих і пізнавальних заняттях!

 

Марина ПАВЛЕНКО,
асистент кафедри глобальної економіки
економічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook