Цікава та захоплююча практика студентів 2 курсу ННІ ЛіСПГ спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» з дисципліни «Декоративна дендрологія»

23 липня 2024 року
На два тижні студенти другого курсу ННІ лісового і садово паркового господарства спеціальності «Садово-паркове господарство», поринули у світ декоративної дендрології. За цей час було відвідано чимало цікавих дендрологічних об’єктів, зібрано навчали гербарії, підготовано звіт. Основною метою навчальної практики було закріпленні та поглиблення знань з дисципліни що має виключне значення для обраного студентами фаху. 

Серед відвіданих об’єктів найбільше враження на  студентів справили колекція Національного ботанічного саду їм. М.М. Гришка НАНУ з його природно-географічними ділянками рослинності, насадження Дніпровських островів Венеціанського та Долобецького, парки та насадження Історичної частини м. Києва та  величезний асортимент видів та культиварів декоративних деревних рослин у садовому центрі «Єва»

Також унікальний практичний досвід з догляду за декоративними деревними рослинами практиканти отримали в ботанічному саду НУБіП України, зокрема  прийняли участь у висадці колекції рододендронів наданих урядом Латвії.

 

Костянтин МАЄВСЬКИЙ,
доцент кафедри ботаніки,
дендрології та лісової селекції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook