Дмитрій Лук’яненко обирає освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік і оподаткування» у НУБіП України

23 липня 2024 року
Вибір професії є важливим етапом у житті кожної людини. Перш за все – це відповідальність, яка полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях для самореалізації та із задоволенням йти ним по життю. Для прийняття правильного рішення необхідно враховувати ряд чинників, зокрема власні побажання, психологічні особливості та можливості. Також не варто забувати й про потреби на ринку праці, тобто які спеціальності є перспективними, користуються попитом і мають високу вірогідність подальшого працевлаштування за обраною професією. Найкращим варіантом є той, коли улюблена справа співпадає з отриманим фахом та приносить як моральне задоволення, так і матеріальний добробут.

Національний університет біоресурсів і природокористування України надає можливість студентам реалізувати їх найсміливіші мрії, оскільки тут поєднуються десятилітні кращі традиції вищої освіти з інноваційними підходами до навчання. Це у свою чергу сприяє підготовці таких фахівців, які здатні відповідати сучасним викликам.

Особливо актуальною та прогресивною освітньою програмою є ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік і оподаткування» для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, яка реалізується на економічному факультеті НУБіП України.

Ми поспілкувалися з цьогорічним випускником Крюківщинського ліцею «Лідер» Бучанського району Київської області Дмитрієм Лукʼяненко та дізнались його думку про важливість та перспективи професії аналітика.

 

  • Чому Ви обираєте саме НУБіП України?

НУБіП України є одним із університетів, який знаходиться десятці найкращих університетів України. До того ж позитивні відгуки знайомих та друзів щодо високої якості освіти та спеціалізації у сфері економіки та бізнесу стали вагомими чинниками у виборі університету. 

  • Дмитрій, якою Ви бачите свою майбутню професію?

— Мені подобається аналітика, робота з різними сучасними аналітичними програмами. В освітній програмі «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» Національного університету біоресурсів і природокористування України я побачив поєднання компонентів знань для успішного ведення бізнесу: аналізу, обліку та права. Вагомою перевагою навчання на даній освітній програмі є велика затребуваність у фахівцях-аналітиках на ринку праці, оскільки отримані знання з обліку, аналізу та права є основою, яка необхідна для прийняття ефективних управлінських рішень у бізнесі. Це у свою чергу підсилює мій вибір. 

  • Обравши програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», які б Ви хотіли отримати знання для себе як для майбутнього фахівця?

— Вивчення бізнес-аналізу, обліку і оподаткування відкриє перед мною можливості будувати професійну кар’єру та бути конкуренто спроможним в бізнес середовищі. Отриманні знання допоможуть мені краще розуміти та орієнтуватись в економічних процесах ведення бізнесу. 

  • Окрім фахових знань та практичних навичків, які Ви плануєте отримати на даній освітній програмі, які ще можливості Ви бачите у НУБіП України?

— Взагалі я професійно займаюсь футболом, тому планую активно долучитись до студентської команди з футболу в НУБіП України. Також мені імпонує те, що на економічному факультеті є можливості проходження міжнародних освітніх стажувань в іноземних університетах-партнерах. Сподіваюсь використати ці шанси для свого особистого розвитку.

  • Щиро дякуємо Дмитріє за інтерв’ю і запрошуємо на навчання до НУБіП України!

 

 

Розмову вели:
Андрій Музиченко,
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу

Оксана Макарчук,
доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook