Майбутня студентка факультету ветеринарної медицини Ольга Бобрівник: «Не вагайтеся! Будьте впевнені у собі! Та сміливо йдіть до своєї мети!»

23 липня 2024 року
  • Добрий день! Розкажіть декілька слів про себе: Ваші захоплення, мрії, бажання.

— Добрий день! Я – Бобрівник Ольга, мені 17 років. Цьогоріч я закінчила навчання у Полонському ліцеї №7, що на Хмельниччині. У вільний час люблю читати книги та займатися спортом. Маю багато домашніх улюбленців, за якими полюбляю доглядати. Мрію допомагати іншим та бути висококваліфікованим спеціалістом.

  • Які, на Вашу думку, мають бути якості у лікаря ветеринарної медицини?

— Перше і найголовніше – це любов до наших чотирилапих друзів. Звичайно ж, лікар ветеринарної медицини має бути відповідальним, цілеспрямованим та мати бажання до досягнення все більших і більших висот у своїй галузі.

  • Як Ви дізналися про факультет ветеринарної медицини НУБіП України?

— Ще декілька років тому я й не задумувалася про професію лікаря ветеринарної медицини, допоки моя сестра, Деоба Олександра, яка є студенткою факультету ветеринарної медицини НУБіП України, не поділилася зі мною своїм досвідом навчання. Саме з того часу я почала розглядати цю професію.

  • Чого Ви очікуєте від навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України?

— Найголовніше – високий освітній рівень, постійний розвиток вмінь і навичок майбутнього лікаря ветеринарної медицини та здобуття великого практичного досвіду.

  • Яку спеціалізацію Ви плануєте обрати під час навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України?

— Найбільш перспективною спеціалізацією у галузі ветеринарної медицини я вважаю кардіологію. Якщо брати до уваги сучасну екологічну та політичну ситуацію в нашій країні, то проблеми із серцем як у людей, так і у тварин зустрічаються все частіше, що потребує кваліфікованих спеціалістів у цій галузі.

  • Що Ви можете побажати абітурієнтам, які ще вагаються з вибором професії?

— Рекомендую кожному зважити всі «за» та «проти» у різних професіях та обрати ту, яка лежить ближче до серця. Не вагайтеся! Будьте впевнені у собі! Та сміливо йдіть до своєї мети!


Розмову вела асистент кафедри 
ветеринарної хірургії ім. акад. І.О. Поваженка
Довбня Юлія Юріївна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook