Нарада з деканами та директорами: тримаємо руку на пульсі вступної кампанії

22 липня 2024 року
22 липня 2024 року під головуванням ректора Вадима Ткачука відбулася нарада з деканами факультетів та директорами навчально-наукових інститутів, присвячена нагальним питанням вступної кампанії та підготовки до навчального року. За кількістю поданих заяв на вступ до бакалаврату університет входить до десятки кращих в Україні, шостий в столиці, а за кількістю заяв на базі диплома «Молодший спеціаліст» ми є першими в державі. Разом з тим, ситуація за кожною спеціальністю нерівномірна і це викликає певну тривогу.

Інформацію про надходження заяв від вступників на ОС «Бакалавр» надав відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка. Про кроки з поліпшення ситуації в розрізі спеціальностей надали директори ННІ та декани факультетів.

Організаційні заходи щодо початку нового навчального року представила проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олена Глазунова. Вона закцентувала на нормативній базі, графіку освітнього процесу, проекті розкладу, запровадженні системи мікрокваліфікацій, виданні перевідних наказів та призначенні стипендій. Поселення студентів 1-4 курсів пройде 17-18 серпня, магістри першого року навчання – 01 вересня. 19 серпня за окремим графіком відбудеться посвята в першокурсники. 20-22 серпня пройде традиційна «Школа першокурсника».

Керівники ННІ та факультетів доповіли про відкриття лабораторій до Дня знань.

 

Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведення 15 серпня розширеного засідання вченої ради університету, 16-17 серпня – вчених рад ННІ та факультетів.

Про проведення форуму SEB-2024 проінформувала проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Оксана Тонха. Захід відбудеться 10 жовтня, тому вже до кінця цього тижня учасникам маємо надіслати відповідні запрошення. Передбачається пленарне засідання та робота в шести тематичних секціях.

Про стан оплати за навчання проінформувала начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк. Вона закцентувала на необхідності якнайшвидшої ліквідації заборгованості.

 

Стан готовності кампусу до поселення студентів представив директор Студентського містечка Сергій Стецюк. Серед іншого будуть закуплені 850 матрасів, весь необхідних обсяг миючих та дезінфікуючих засобів, всі кімнати та приміщення будуть оброблені дезінсектиками та продезінфіковані.

На нараді розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook