Богдан Симоненко: вступаю до НУБіП України, бо лісівнича династія має продовжуватися!

22 липня 2024 року
Сьогоднішня наша розмова з Богданом Симоненком не є випадковою, адже він із родини лісівників. Прізвище його дідуся наразі серед відмінників ННІ ЛІСПГ на стенді в 1 корпусі, а брат Володимир успішно закінчив ОС «Магістр» спеціальності «Лісове господарство» в 2015 році. Тому і вибір спеціальності був однозначним. 

  • Вітаю, Богдане. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть кілька слів про себе та чому Вашим вибором є НУБіП України? Чому вважаєте НУБіП найкращим університетом для навчання?

— Народився й виріс в с. Ліпляве на Черкащині в сім‘ї лісівників. Мій дід, батько, брат і дядько навчалися в НУБіП України. Цей заклад освіти для мене знайомий з дитинства тому і є найкращим.

  • Розкажіть звідки дізналися про НУБіП та найцікавіше – чому Ви обрали саме спеціальність «Лісове господарство»?

Професію лісівника з самого дитинства обрав для себе самостійно. «Лісове господарство» для мнене спеціальність не випадкова – у нас родинна династія лісівників, я буду лісівником в третьому поколінні. Багато цікавого про навчання в університеті розповідав брат Володимир, який наразі працює за фахом у ДП «Клавдієвська лісова науково-дослідна станція». 

На фото я разом з братом Володимиром приймаю участь в
акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» у 2015 році

  • Розкажіть, будь ласка, які Ви маєте досягнення, хобі?

— Із раннього дитинства займаюся спортом: дзюдо, боксом. Впевнений, що у НУБіП продовжу розвиватися і далі в улюблених видах спорту.

  • Чого очікуєте від навчання?

— Від навчання безперечно очікую якісної освіти та фахових знань. Впевнений, коли моя мрія здійсниться і я стану студентом НУБіП України, у мене відкриються можливості досконало вивчити всі дисципліни, отримати сучасні практичні навички, мати можливість ділитись набутими знаннями з однодумцями.

  • Богдане, де Ви бачите себе у майбутньому після закінчення навчання?

— Мрію отримати якісну вищу освіту з обраної спеціальності «Лісове господарство». В майбутньому хочу продовжити родинну справу, працювати в лісі та приносити користь суспільству.

  • Щиро дякуємо Богдану за розмову і чекаємо серед першокурсників спеціальності «Лісове господарство».

 

Розмову вела завідувач кафедри лісівництва
ННІ лісового і садово-паркового господарства
Наталія ПУЗРІНА

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook