Ректорат: індивідуальна робота зі вступниками та енергетична автономність

22 липня 2024 року
22 липня 2024 року під головуванням ректора Вадима Ткачука відбулося засідання ректорату. Найголовніше питання на сьогодні – вступна кампанія. Цьогоріч терміни подачі заяв дещо менші. Аби не втратити жодного абітурієнта кожен член колективу повинен включитися в профорієнтаційну роботу. Крім того Міністерство освіти і науки оголосило пілотний проєкт з надання грантів на навчання студентів, тож наші вступники можуть також скористатися цією можливістю.

 

За результатами візиту до навчально-дослідних господарств, ректор Вадим Ткачук відмітив роботу Агрономічної дослідної станції, звернув увагу на роботу групи представників ректорату з обліку врожаю.
Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку до серпневого засідання вченої ради.

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Оксана Тонха закцентувала на публікаційній активності науково-педагогічних працівників у виданнях, що входять до міжнародних наукометричних баз – станом на сьогодні маємо на 7% статей більше. Триває підготовка проєктів для участі в конкурсі на державне фінансування, Україно-Латвійському проєкті. Відсьогодні стартує прийом документів до аспірантури.

Директор Студентського містечка Сергій Стецюк доповів про підготовку кампусу до нового навчального року. У гуртожитках №9 та 10 призначені нові завідувачі. Пройшов тендер на закупівлю м’якого інвентарю, тож найближчим часом очікуємо надходження нових матрасів. Протягом липня заплановано завершити дератизацію та дезінсекцію кімнат, приміщень гуртожитків. Також тривають ремонти кімнат для студентів нового набору.

Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка закцентував на складанні фахових вступних випробувань вступників до магістратури. З 19 липня стартувала подача заяв, на сьогодні маємо майже 2800 заяв.
Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко зупинився на відпочинковій кампанії.

Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про подачу звітності до пенсійного фонду України.
Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про результати Конгресу Української Студентської ліги.

Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про перебіг збору ранніх зернових.

Начальник підрозділу військової мобілізації та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський проінформував про участь співробітників у вступній кампанії, надходження наказів на бронювання співробітників.
Директор Благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін зупинився на допомозі науково-педагогічним працівникам та зверненні до випускників, бізнесу щодо надання допомоги у забезпеченні енергетичної автономії.

Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко доповів про перебіг вступної кампанії у відокремлених підрозділах, завершення прийняття вступних випробувань.
Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька поінформувала про стан надходжень сплати за навчання.

Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк закцентувала на підготовці звітності для аудиторської перевірки Міністерства освіти і науки.

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Олександр Лабенко доповів про набір іноземних студентів, підготовку до навчального року у китайській філії.
Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на облаштуванні місць загального користування, заміні вікон в навчальному корпусі №7. Триває робота з облаштування інклюзивного середовища в університеті.

 

Проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олена Глазунова доповіла про ліквідацію наслідків потрапляння блискавки в навчальний корпус №3 та відновлення доступу до інтернету. У фокусі вступна кампанія, індивідуальна робота зі вступниками.

 

Президент університету Станіслав Ніколаєнко завважив на складній ситуації з набором, що потребує максимальної мобілізації всіх зусиль колективу. Також він проінформував про підготовку до форуму SEB-2024, залучення бізнесу, переговори з Міністерством освіти і науки щодо виділення коштів на енергетичні потреби університету.

Підбиваючи підсумки, ректор Вадим Ткачук дав ряд доручень. Олені Глазуновій – організувати нараду директорів ННІ та деканів факультетів щодо нагальних питань вступної кампанії та підготовки до навчального року, завершити відновлення доступу до інтернету в навчальному корпусі №3 та перенесення інформаційних ресурсів у дата-центр. Тетяні Костюк – здійснити проміжний контроль підготовки до відкриття нових лабораторій до Дня знань. Оксані Тонсі – розробити програму та запросити учасників на форум SEB-2024, надати пропозиції щодо учасників та тем виступів на круглому столі, організованому Українським клубом аграрного бізнесу у вересні. Миколі Грунтковському – надавати щоденні звіти про збір врожаю в навчально-дослідних господарствах. Геннадію Ржевському – визначити категорії працівників, критично необхідних для забезпечення життєдіяльності університету.

Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.


Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook