Успіх студентської збірної НУБіП України зі спортивної боротьби на XIX літній Універсіаді України з вільної та греко-римської боротьби

21 липня 2024 року
14-16 липня у місті Львів у спортивному комплексі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького відбулася XIX літня Універсіада України з вільної та греко-римської боротьби 2024.
У національній першості взяли участь 210 учасників із 28 закладів вищої освіти.
Наш університет був представлений командою з 6 учасників (тренери – Олександр Волошин, старший викладач кафедри фізичного виховання і Андрій Вязметінов, викладач кафедри фізичного виховання), які здобули 4 медалі (1 золота, 2 срібні, 1 бронзова), а саме:
перше місце з греко-римської боротьби у ваговій категорії 97 кг, посів студент гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Фізична культура і спорт»Микита Крупко.
другі місця посіли Тетяна Півень (факультет ветеринарної медицини), жіноча боротьба, вагова категорія 62 кг і Петро Потапенко (агробіологічний факультет), греко-римська боротьба, вагова категорія 70 кг.
третє місце посів Артем Дереча (факультет інформаційних технологій), греко-римська боротьба, вагова категорія 67 кг.
 
У бронзовому фіналі з греко-римської боротьби у ваговій категорії 63 кг спортсменам трішки не вистачило сил на перемогу. Андрій Ведмеденко (факультет ветеринарної медицини) та Артем Шваб (механіко-технологічний факультет), увійшли до четвірки кращих борців України.
 
Усі спортсмени продемонстрували гарну боротьбу та хорошу технічну підготовку, додавши до власної скарбнички кілька медалей.
 

Вітаємо збірну НУБіП України з високими досягненнями та бажаємо подальших

успіхів у майбутніх змаганнях!

 
Олександр ВОЛОШИН,
старший викладач

кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook