Перші десять вступників до НУБіП отримали цінні призи

22 липня 2024 року
19 липня 2024 року розпочалася подача документів на вступ до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Незважаючи на те, що цей процес відбувається в електронному форматі, із самісінького ранку приймальна комісія університету зустрічала абітурієнтів.
Привітати, поспілкуватися і наживо відчути ритм вступної кампанії до приймальної комісії завітав і ректор НУБіП України Вадим Ткачук.

Саме за його дорученням першим десяти вступникам, які успішно подали документи на вступ, обравши НУБіП першим пріоритетом, вручені цінні призи – брендовані кепки. Вони стали дуже доречними в спеку, яка останніми днями встановилася в столиці.

Серед майбутніх студентів вступники на спеціальності Туризм і рекреація Лілія Рожкова з Кременчука, Фінанси, банківська справа та страхування Марина Черкесенко та Віталіна Кирпач з Києва, Дарія Струк із Василькова, Агрономія Артем Косенко з Умані, Водні біоресурси та аквакультура Анастасія Малик із Богуслава, Будівництво та цивільна інженерія Павло Токаренко з Ніжинського району, Галузеве машинобудування Олексій Коваленко з Київщини, Транспортні технології (на автомобільному транспорті) Ілля Дзюндзя з Києва, Харчові технології та Громадське здоров'я Алла Стучинська з Києва.

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook