Вступна кампанія 2024: розпочався прийом заяв і документів на бакалаврат

19 липня 2024 року
19 липня. Сьогодні в приймальній комісії НУБіП України – велелюдно: розпочався прийом заяв і документів на бакалаврат. І хоча на вулиці комп’ютерна доба, скрізь панують соціальні мережі та електронні кабінети, та ефект особистої присутності ніхто не відміняв. Отож, попри переваги електронного кабінету, з самісінького ранку в приймальній комісії – черги з вступників та їхніх батьків.

А оскільки формування якісного студентського контингенту – одне з пріоритетних завдань керівництва університету, то й робочий день ректора Вадима Ткачука розпочався з відвідин приймальної комісії, аби знову відчути ритм її роботи, поспілкуватися з працівниками, потенційними першокурсниками та членами їх родин, які приїхали до Києва аби підтримати свою молодь. Приємне пожвавлення викликала його пропозиція вручити перший десятці з тих, хто подасть заяви, призи від ректора.

Дуже приємно було помічати юнаків і юнок, із якими творча група офіційного сайту вже спілкувалася раніше, в ході університетських Днів відкритих дверей.

Артем Косенко, який хоче стати класним агрономом і відповідно подався на агробіологічний факультет НУБіП України (котрий визначив першим пріоритетом), у виборі фаху категоричний: агрономія – це моє!
Ще з малечку звик мотатися з татом – шофером полями, та й сім’я має свої земельні паї, з якими треба вміти управлятися. Певно враховуючи це і приїхали всі разом до Голосієва, аби подати Артемову заяву. А саме мистецтву спілкування із землею (саме так!) – і навчать у НУБіП, певен юнак.

А випускник однієї з шкіл міста Васильків Євген Бренгауз бачить себе успішним спеціалістом з менеджменту – як і його батько. Тож і обрав для навчання факультет аграрного менеджменту. З місцем же навчання визначився з 10-го класу, коли вперше завітав на День відкритих дверей до НУБіП, а потім був і другий такий візит до університету – і потім вже не вагався, бо цей столичний університет для нього найкращий.

Увагу вже колишньої кременчуцької школярки Лілії Рожкової привернула увагу освітня програма «Туризм і рекреація». Я не брала участі ні в університетській олімпіаді, Дні відкритих дверей НУБіП теж пройшли для нашої школи стороною, але коли чогось хочеш – доля приведе тебе туди, куди потрібно, говорить дівчина. Всього однієї прогулянки територією НУБіП вистачило, щоб зрозуміти: буду навчатися саме тут, у Голосієві, у цій красі. Та й гуртожиток хороший і поруч – помітно, що університет дбає про своїх студентів. А туризм тому, що люблю мандри, люблю спілкуватися з різноманітними людьми. Так що надіюсь на позитивний результат, тим більше, що університет визначила першим пріоритетом.

Сьогодні підтримати свою улюбленицю – сімнадцятирічну красуню Вікторію, яка подавала заяву на освітню програму «Фізична культура і спорт», завітала і родина Дяченків. Незважаючи на юний вік, дівчина вже має ряд вагомих спортивних успіхів: кандидатка у майстри спорту з теквон-до ITF, член збірної України, володарка чорного поясу і другого дану, призові місця на чемпіонатах Європи, тож будь-який спортивний виш вважав би за честь мати її своєю студенткою. А вона визначила НУБіП першим пріоритетом і подала всього одну заяву – на згадану вище ОП. До речі за цією ж програмою вже четвертий рік навчається старший брат Вікторії – майстер спорту України з теквон-до ITF (поки що сміється він.-ред.), чемпіон Європи і світу, володар чорного поясу і третього дану Данііл Дяченко. За його словами, НУБіП від самісінького початку він почуває рідним домом і хотів би, щоб так само почувалася і сестричка. Принагідно вітаємо обох з Днем тренера, який в України святкують сьогодні, до якого вони вже безпосередньо причетні, адже тренують дітей. Чекаємо за рік ще одного члена родини, якому наразі лише 16, небезпідставно жартує декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька.

 

Тож до зарахування в число студентів панове!..


Валентин Обрамбальський,
Єлізавета Махонюк

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook