ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

22 травня 2015, 12:00
м. Київ, НУБіП України, 12 навчальний корпус, блок «Б» кімната №114

22 травня 2015 року в 12ºº
(в 12 навчальному корпусі Блок «Б» кімната №114)

Порядок денний:

  1. Розгляд та обговорення робочих навчальних планів ОКР «Бакалавр» напряму 6.051.701 «Харчові технології та інженерія» та ОКР «Магістр» спеціальностей: 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», 8.18010010 « Якість, стандартизація та сертифікація».
  2. Про стан та виконання наукових досліджень по темі №110/473-пр. «Розроблення та впровадження ресурсозаощадних біотехнологій виробництва сирів та ферментованих молочних продуктів».
  3. Кадрові питання .Про обрання за конкурсом на заміщення посад : зав. кафедрою, доцента, асистента.
  4. Про склад Ради роботодавців факультету.
  5. Про підготовку студентів факультету до навчальних і виробничих практик.
  6. Різне.

 

 

 

 

Декан факультету
харчових технологій та
управління якістю продукції АПК,
д.т.н., проф. Баль-Прилипко Л. В.


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook