ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

22 травня 2015, 12:00
м. Київ, НУБіП України, 12 навчальний корпус, блок «Б» кімната №114
22 травня 2015 року в 12ºº
(в 12 навчальному корпусі Блок «Б» кімната №114)
Порядок денний:
- Розгляд та обговорення робочих навчальних планів ОКР «Бакалавр» напряму 6.051.701 «Харчові технології та інженерія» та ОКР «Магістр» спеціальностей: 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», 8.18010010 « Якість, стандартизація та сертифікація».
- Про стан та виконання наукових досліджень по темі №110/473-пр. «Розроблення та впровадження ресурсозаощадних біотехнологій виробництва сирів та ферментованих молочних продуктів».
- Кадрові питання .Про обрання за конкурсом на заміщення посад : зав. кафедрою, доцента, асистента.
- Про склад Ради роботодавців факультету.
- Про підготовку студентів факультету до навчальних і виробничих практик.
- Різне.
Декан факультету
харчових технологій та
управління якістю продукції АПК,
д.т.н., проф. Баль-Прилипко Л. В.