Засідання науково-технічної ради. Секція техніки

20 травня 2015 року
ауд. 335а навчального корпусу № 11 о 10:00 год

 ІНФОРМАЦІЙНЕ УВІДОМЛЕННЯ

про засідання науково-технічної ради
секції техніки
 
Час початку і місце засідання: 20 травня 2015 року, о 1000,
ауд. 335а (читальний зал бібліотеки) навчального корпусу № 11.
 
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.    Розгляд дисертації Дев'ятко Олени Сергіївни на тему: «Удосконалення технічного забезпечення продуктивності транспортування молока при доїнні корів», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.05.11 – машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва.
2.    Розгляд дисертації Демка Олександра Анатолійовича на тему: «Ефективності використання зернозбиральних комбайнів залежно від технічних і технологічних факторів», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.05.11 – машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва.
3.    Розгляд дисертації Мариніної Людмили Іванівни на тему: «Обґрунтування параметрів машини для формування штучної оболонки на насінні овочевих культур», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.05.11 – машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва.
4.    Розгляд і затвердження тем дисертаційних робіт аспірантів та здобувачів НУБіП України на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора технічних наук.
5.    Різне.
 
Голова НТР,
доктор технічних наук,
професор                                                                             Войтюк В.Д.
 
Вик.: І. Роговський (527-88-95)
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook