Хто куди – а ми до НУБіП!

21 липня 2024 року
Вступна кампанія — це завжди бентежний і відповідальний період для абітурієнтів та їхніх батьків. Правильний вибір навчального закладу та спеціальності може стати вирішальним кроком на шляху до майбутньої кар'єри, тому підготовка та інформованість відіграють ключову роль. Для випускників настають напружені тижні титанічної праці над собою. Ще слід встигнути зробити останні акценти, аби визначитись «Це мій майбутній фах!»

Упродовж року НУБіП України, гуманітарно-педагогічний факультет запрошували усіх охочих завітати на День відкритих дверей із батьками, однолітками, друзями, надавали онлайн-посилання, аби була змога приєднатись до зустрічей, які проводив університет та факультети, кафедри, і кафедра філософії та міжнародної комунікації зокрема. А можна, згуртувавшись, приїхати цілою командою зі своїми тренерами, бо ж дуже кортить дізнатись, який він, сучасний заклад освіти, про який говорять в Україні, про який знають із розповідей наших студентів за кордоном. І щоб наставники були впевнені: кого зростили – віддають у надійні руки, по-батьківськи сильні та добрі, а також ніжно-ласкаві.

Цього разу до нас завітали з Прикарпаття, з Івано-Франківщини, випускники Серафінецького ліцею Городенківської міської ради.
  
Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька по-материнському поцікавилась, чи втомились діти від дороги, чи смачно поїли в їдальні, порадила, як можна відпочити після спортивних змагань та зняти стрес у спеціально обладнаній «релакс-кімнаті» Центру соціально-психологічної реабілітації нашого факультету.
Також декан розповіла про наш факультет, про можливості цьогорічного вступу і переваги навчання на гуманітарно-педагогічному, бо у цьому допомагають науково-дослідні лабораторії, навчальний центр синхронного перекладу, обладнані за сучасними вимогами комп’ютерні класи, спортивний комплекс, а для безпеки під час оголошених повітряних тривог – сховища.

Завідувач кафедри філософії та міжнародної комунікації Валентина Культенко, познайомившись із кожним абітурієнтом, провела захоплюючу подорож у спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» – чи варто керуватись власними інтересами та взаємодіяти на міжнародному рівні, що означає «безпека» та як класифікують політичну довіру з огляду подій Глобального саміту миру.
 
 
Розмова вдалась. Вона була невимушена, але із дотриманням усіх етикетних правил. Бо лише відкритість породжує довіру, упевненість у словах вселяють віру і впливають на прийняття правильних рішень.

То ж якщо і ви вирішили досконало вивчити «Правила міжнародної гри», готові «програвати» ситуації довіри-недовіри, здатні переконливо та твердо відстоювати позиції української нації на світовому рівні, тоді вам до нас!
 
Ірина Вакулик,

доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook