Підготовка до нового 2024-2025 навчального року, вступна кампанія та якість проведення практичного навчання у фокусі наради із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ з навчальної роботи

11 липня 2024 року
11 липня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олени Глазунової відбулася нарада із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ з навчальної роботи з актуальних питань завершення навчального року, успішного проведення вступної кампанії 2024 та підготовки до нового 2024-2025 навчального року.

Олена Григорівна обговорила із заступниками деканів факультетів та директорів ННІ особливості завершення навчального семестру, його практичного навчання та терміни нарахування стипендії. Вона ознайомила присутніх із новими формами обліку успішності студентів та особливостями нумерації навчальних груп у 2024-2025 н.р. Особливу увагу проректор акцентувала на необхідності якісного проведення вступної кампанії.

Про форму реалізації наказу МОН від 13.06.2024 р. № 842 «Про внесення змін до деяких стандартів вищої освіти» доповіла присутнім завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх. На виконання наказу необхідно удосконалити освітні програми бакалаврату, доповнивши позицію «Загальні компетентності» пунктом щодо неприпустимості корупції та інших проявів недоброчесності, а також визначити освітню компоненту обов’язкової складової навчального плану, яка буде забезпечувати формування цієї компетентності. 
 
Заступники деканів та директорів з навчальної роботи обговорили стан забезпечення живлення мережі wi-fi у корпусах університету в період відключення електроенергії. Т.в.о. начальника інформаційно-обчислювального центру Олександр Лопатко надав окремі рекомендації стосовно удосконалення якості функціонування мережі wi-fi за відсутності електроживлення.
Про стан та терміни реєстрації на вступні випробування доповів присутнім відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка. Проректор акцентувала увагу на активізації профорієнтаційної роботи.
 
Заступник начальника навчального відділу Олег Бачинський поінформував присутніх на нараді про стан проходження практичного навчання у 2 семестрі 2023-2024 навчального року, наголосивши на необхідності своєчасної підготовки документації для організованого завершення практичного навчання.
 
До обговорення зазначених питань активно долучилися заступники деканів та директорів Олена Улютіна, Юрій Жук, Олександр Савченко, Людмила Чорненька та інші.
 
На завершення наради проректор Олена Глазунова побажала всім успішного проведення вступної кампанії та вдалої підготовки до нового навчального року.
 
Лариса Кліх,

завідувач навчально-методичного відділу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook