Студенти НУБіП України стали призерами Всеукраїнської олімпіади з менеджменту

18 травня 2015 року
У рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» 15 травня 2015 р. відбулась Друга всеукраїнська Олімпіада з менеджменту серед молоді. Олімпіада проходила в стінах Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут». Організатором олімпіади виступає Українська Асоціація Якості.
Студенти НУБіП України взяли участь у трьох номінаціях олімпіади, і в кожній із яких стали призерами. Призерів визначали за кількістю набраних балів, тому призерів могло бути кілька.
В Номінації «Системи екологічного менеджменту (ISO 14000)» студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  Андрієвська Марина Юріївна, Харченко Тетяна Владиславівна та Сідляренко Ганна Василівна стали Лауреатами олімпіади за відсутності переможця в даній номінації, наш результат був кращим.
В Номінації «Системи менеджменту якості (ISO 9000)» студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  Пашук Тетяна Вікторівна та Джагінова Аліна Юріївна стали Фіналістами.
В номінації «Практики і методи менеджменту» студентка факультету аграрного менеджменту Іванова Юлія Олександрівна стала Лауреатом олімпіади, та студентка факультету аграрного менеджменту Пономаренко Мирослава Володимирівна стала Фіналістом олімпіади.
 
Вітаємо наших студентів із досягненнями!
 
Начальник відділу управління якістю
Дмитро Мотринчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook