Навчальна практика студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у ресторанному комплексі «Двір» і ТОВ «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед»

10 липня 2024 року
Останній тиждень навчальної практики не став винятком і наші студенти першокурсники відвідали ресторан «DVIR». Цей заклад ресторанного господарства об’єднує в собі європейську й авторську кухні, а бар дивує різноманітністю смачних коктейлів.
Зустріч проводив власник Нікіта Сорока, який володіє високими знаннями і досвідом у створенні та розвитку ресторанного бізнесу, яким залюбки поділився з нашими студентами невеличкими секретами. Під час екскурсії студенти познайомились з історією створення ресторану, його інфраструктурою, матеріально-технічною базою, функціональним призначенням приміщень закладу, джерелами постачання сировини, асортиментом страв і напоїв, а також із сучасним обладнанням та інноваційними технологіями, які впровадженні в ресторані. Власник розповів про перспективні плани розвитку ресторану, а також труднощі, які виникають, що є дуже важливим для закріплення теоретичних та отримання практичних знань з організації технологічних процесів. Також був проведений майстер-клас з приготування італійської піци та звичайно ж найсмачніша дегустація. Заходи такого рівня та є дуже корисними для студентів, які бажають працювати у сфері ресторанної справи, адже дають практичну спрямованість.
Колектив факультету та студенти висловлюють щиру вдячність директору ресторану «DVIR» за здобутий професійний досвід, мотиваційну розповідь та можливість відвідати один із кращих закладів Києва.
Також згідно плану навчальної практики відбулася оnline-зустріч першокурсників з представниками ТОВ «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед». Студенти мали унікальну можливість своїми очима побачити, як виробляється всесвітньо відомий напій.
ТОВ «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» один із найбільших заводів, який працює в Україні з 1999 року. Завданням заводу є виготовлення та дистрибуція Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Vanilla, Fanta, Sprite, соків та нектарів Rich, BotaniQ, холодних чаїв Nestea, енергетичних напоїв Burn та Gladiator, природної води Bonaqua. Під час оnline-екскурсії всі учасники поринули в незабутню подорож в часі, щоб дізнатись яким чином всесвітньо відомий напій потравив до численних прилавків магазинів у всьому світі. Унікальною стала можливість потрапити, хоть і віртуально, на виробництво напоїв, що виготовляються на заводі, а також на склад продукції.
Загалом екскурсія залишила гарні враження, цікаво було зазирнути по ту сторону виробництва, побачити як виготовляється один з твоїх улюблених напоїв заводу «Coca-cola» та яким чином потрапляє до нас. Активні студенти, Анастасія Кром, Вероніка Бочарнікова, Євген Ріжко, Софія Серпутько, Анастасія Гаврилюк, Марина Баландіна, отримали подарунки від компанії.
Отже, на фінальному тижні наші першокурсники мали змогу побачити, як виготовляються їхні улюблені страви та напої та познайомитись із провідними бізнесами України зсередини за, що ми щиро дякуємо.
 

Бажаємо всім миру та перемоги!

Слава ЗСУ! Слава нації!

Слава Україні! Героям слава!

 
 
Тетяна Науменко,
доцент, керівник навчальної практики 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook