Знайомство студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з провідною компанією кондитерської галузі «Київський БКК»

6 липня 2024 року
Третій тиждень навчальної практики першокурсники розпочали факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК із подорожі до провідного виробництва кондитерської галузі «Київський БКК».
 
Компанія «Київський БКК» – провідний національний виробник кондитерських виробів – тортів та тістечок. Компанія виготовляє продукцію на основі традиційних рецептів, що відповідають ДСТУ, та використовує добірні натуральні інгредієнти. На відміну від багатьох конкурентів, продукцію БКК виготовляють на основі натурального вершкового масла, без використання шкідливих компонентів. Торти декорують винятково вручну, тому кожен продукт є справжнім витвором кондитерського мистецтва.
Сьогодні БКК виготовляє близько 20 тонн кондитерських виробів на добу. Тобто щодня нашою продукцією насолоджуються близько 165 000 киян та мешканців інших регіонів України. Якщо всі еклери та заварні тістечка, що виробляє компанія протягом місяця, викласти в рядок, то його довжина дорівнюватиме відстані від Києва до Черкас, та нашими тортами можна вкрити площу, що відповідає чотирьом футбольним полям.
 
В асортименті БКК понад 90 позицій тортів і тістечок, зокрема такі широко відомі торгові марки, як торти «Грильяжний глазурований», «Празький» з вишнею», «Хрещатий яр», «Київські каштани», тістечка «Заварні з кремом», «Бісквітно-кремові» і «Трюфельні».
Перше, що вразило нас всіх – це пахощі! Ви не уявляєте собі скільки смачнючих запахів перемішались в одному місці – і какао з молоком, і шоколад, і ваніль, і аромат свіжої випічки та згущеного молока. Під час екскурсії ми наживо познайомились з процесом виготовлення тортів, еклерів, тістечок. Екскурсовод детально розповіла про процеси приготування солодощів та, які саме спеціалісти задіяні у цій роботі – говорить Наталія Семенюк
 
Також на виробництві застосовуються як традиційні так і сучасні та інноваційні технології. Наприклад, виготовлення знаменитих еклерів та заварних тістечок БКК відбувається на повністю автоматизованій лінії з мінімальним людським втручанням, що гарантує стабільно високу якість. А от торти БКК прикрашаються виключно вручну – тож кожен торт БКК особливий, заворожуючий і неповторний. 
Дякуємо колективу компанії «Київський БКК» за чудову мандрівку солодкими відділами підприємства, за можливість пізнавати нове і цікаве, збагатитися незабутніми враженнями, приємне товариство. 
Успіхів Вам і процвітання! Очікуватимемо на нові зустрічі та захопливі екскурсії!
 
Тетяна Науменко,
доцент, керівник навчальної практики 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook