Каріна Богданова з Києва: мрію стати відомою журналісткою та навчатися на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України!

6 липня 2024 року
Ось і настав час обирати університет, попри складні умови війни, яка триває в Україні, ми продовжуємо жити та будувати плани на майбутнє! Сьогоднішні випускники шкіл та коледжів продовжують обирати свій майбутній шлях – шлях навчання, розвитку та самовдосконалення. Наша співрозмовниця вже чітко обрала й університет, і факультет на якому мріє навчатися!
 
  • Добрий день! Розкажіть коротко про себе?

— Привіт! Мене звати Богданова Каріна, я з міста Київ.
  • Де Ви навчаєтесь зараз та який фах хочете обрати в майбутньому?

— Навчаюсь у фаховому коледжі «Універсум» імені Бориса Грінченка. Закінчила 2 курси видавничої справи та редагування. Хочу здобути фах журналістики.
 
  • Чим Ви цікавитесь в житті?

— Я цікавлюсь та займаюсь 8 років сучасними танцями та волейболом рік, грала за команду коледжу.
 
  • Розкажіть, де Ви дізналися про гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів та природокористування України та чим він Вас зацікавив?

— Дізналась через знайомих про НУБіП, почитала в інтернеті більше про цей університет, мене зацікавила освітня програма, за якою навчаються студенти спеціальності "Журналістика", бази практик, а також те,  що в університеті є активні заняття, а саме волейбол та танці.
 
  • Чим Ви цікавитесь в житті?

— Я приїхала на день відкритих дверей, познайомилася з  гуманітарно-педагогічним факультетом та ще більше захотіла зануритись в життя університету. Я обрала журналістику тому, що завжди мріяла брати участь у відомих телеканалах, брати інтерв’ю, багато спілкуватись з новими людьми, а більш за все мрію стати саме телеведучою.
 
  • Які Ваші плани на майбутнє?

— Планую стати відомою журналісткою та здійснити свій вклад у розвиток цієї спеціальності в Україні.
  • Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю тобі успіхів та реалізації всіх планів і задумів! Чекаємо в колі студентів гуманітарно-педагогічного факультету!


Розмову провела Ірина Матвієнко,

доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook