Тиждень студентської науки

15 травня 2015 року

Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначається професійне свято працівників науки – День науки. Викладачі та студенти Ніжинського агротехнічного коледжу для відзначення цього свята та популяризації науки в студентському середовищі провели заходи «Тиждень студентської науки». Відкриттям святкових заходів 7 травня, стала студентська конференція «Вклад України в Перемогу», присвячена 70-ій річниці Перемоги у Другій світовій війні. 7, 8 та 12 травня старости наукових гуртків були учасниками «Фестивалю студентської науки – 2015» у НУБіП України, де представили наукові досягнення студентської молоді коледжу перед науковими гуртками базового закладу. Зокрема це доповіді:

  • Звіт історично-краєзнавчого гуртка «Кліо» (староста Федоренко Аліна, керівник Шевченко В.Г.);
  • Гурток науково-технічної творчості студентів (староста Кандауров Сергій, керівник Кириченко О.М.);
  • Звіт навчального гуртка «Електричне освітлення та опромінення» (староста Лавренчук Володимир, керівник Соломко Н.О.);
  • Діяльність студентського математичного гуртка «Вектор» (староста Бублик Євгеній, керівник Демченко І.В.);
  • Роль екологічного гуртка «Життя в стилі ЕКО» у формуванні екологічно свідомої особистості (староста Месюсіна Анна, керівник Савченко І.Є.)

У заключний день святкового тижня, 14 травня, відбулися: виставка наукових робіт та досягнень викладачів і студентів, форум студентських наукових розробок та науковий семінар «Студентська наука – 2015».
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook