НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З ОСНОВ КЕРУВАННЯ ТЕХНІКОЮ: ТИЖДЕНЬ ПЕРШИЙ – «ОСНОВИ КЕРУВАННЯ ТРАКТОРАМИ»

7 червня 2024, 8:51

На базі лабораторій кафедри надійності техніки з 3 по 7 червня 2024 року проходив перший тиждень навчальної практики з основ керування студентів факультету конструювання та дизайну: ІІ курсу, групи Гмаш-2201 та І курсу, Гмаш-2303ст. Навчальна практика проходила безпосередньо в лабораторіях кафедри надійності техніки на базі НУБіП України за керівництва доцента Павла Попика та асистента Руслана Кульпіна в лабораторіях кафедри надійності техніки

Під час практичних занять студенти мали можливість наочно ознайомитись з особливостями керуванням та експлуатації трактора ПМЗ-8040. Практиканти детально досліджували будову, системи управління, органи керування та функціональні можливості трактора ПМЗ-8040. Завдяки цьому студенти здобули цінний практичний досвід, що допоможе їм у майбутній професійній діяльності.

 

 

Окремі практичні заняття були присвячені вивченню сільськогосподарської техніки. В перший тиждень навчальної практики студенти ознайомились та самостійно мали змогу вивчити будову, принцип налаштування і управління навісними, напівнавісними та причіпними грунтообробними агрегатами та  обладнанням.

 

Особливе місце під час навчальної практики займало ознайомлення студентів з обладнанням та інструментами для технічного обслуговування та при встановленні сільськогосподарської техніки на зберігання. Представлене в лабораторіях кафедри надійності техніки обладнання використовується для забезпечення працездатності сільськогосподарської техніки. Майстер-клас з особливостей будови та сфери застосування показував старший викладач кафедри Володимир Сиволапов. 

 

 

Керівники навчальної практики,

Руслан Кульпін, асистент

Павло Попик, доцент


 

 
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook