ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України»: В Заліщиках – випуск бакалаврів

2 липня 2024 року
У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» вручено дипломи бакалавра випускникам Національного університету біоресурсів і природокористування України Міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВСП Заліщицький ФК ім. Євгена Храпливого.

24 дипломованих бакалаври за спеціальностями 71 «Облік і оподаткування» та 201 «Агрономія» сьогодні випускає у дорослий світ столичний університет, які впродовж трьох років йшли шляхом професійного зростання.

З особливим почуттям гордості та довготривалими аплодисментами, вітали випускника НУБіП України Стасишина Євгена, який на сьогоднішній день захищає кордони нашої держави.

Аби створити святковий настрій та унікальну атмосферу незабутньої життєвої події, для випускників прикрасили актову залу, де вони отримали довгоочікуваний документ. Усмішки, квіти, хвилювання і подекуди навіть сльози: сьогодні це особливі перли відчуттів для кожного здобувача освіти та їхніх наставників.
Слова вітання линули і для студентів Заліщицького фахового коледжу заочної форми навчання. Цьогоріч 70 випускників отримали дипломи за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Агрономія».

Привітав випускників із вагомим життєвим кроком в успішне майбутнє директор Заліщицького фахвого коледжу Борис Павлюк: «Вітаю вас зі святом вашої перемоги, з святом здійснення мрій, реалізації звершень, бо кожен із вас мріяв про цей день, про зміну своєї якості, про те, щоб бути наповненим знаннями, вміннями і навичками. Сьогодні ваша мрія здійснилася, сьогодні ви стоїте перед вибором, як і куди рухатися далі, але пам’ятайте, отриманий диплом є ключем для багатьох дверей, які до цього часу були недоступними для вас. Тому рухайтеся вперед, ставте неймовірно серйозні і глибокі завдання та впевнено ідіть до перемагати і будьте успішними!»

Насамкінець – кілька спільних світлин на пам’ять, урочисте підкидання академічних шапок, тисячі щирих усмішок та побажань.

    Щиро вітаємо наших талановитих, надзвичайно перспективних і креативних випускників! Бажаємо іти по житті з надією й вірою в їх плідну працю на благо України,

її сьогодення й майбуття.

 

Наталія ХОМІВ,
завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії
на базі ВСП «Заліщицький фаховий коледж
ім. Є. Храпливого НУБіП України»

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook