Підводимо підсумки навчального року, плануємо роботу на липень: Відбулось засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

30 червня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   28 червня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулось засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на липень та ряд важливих питань, які стосуються діяльності факультету.

   Декан факультету розпочав засідання з вступного слова. Довів до присутніх інформацію щодо заходів які відбулись на факультеті протягом червня місяця, місяць видався напрочуд напруженим і багатим на різного роду події. Зокрема, на поточному тижні відбувся урочистий випуск студентів шостого курсу. Відбулось засідання Клінічної ради факультету ветеринарної медицини і збори організаційного комітету з підготовки до акредитації EAEVE, нарада з завідувачами кафедр, зустріч з випускниками факультету. На Вченій раді університету затверджені змін в структурі факультету та нові положень про кафедри відповідно до міжнародних вимог.

   Про результати розміщення НМК дисциплін, електронних версій оновлених робочих програм і силабусів освітніх компонентів на офіційних веб-сторінках кафедр доповів заступник декана Юрій Жук.

   Про результати подання на конкурс МОН держбюджетних наукових тем кафедрами факультету доповів директор НДІ «Здоров´я тварин», проф. Сергій Голопура.

   На засіданні було розглянуто та узгоджено план роботи факультету на липень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем вступну компанію.

 

   Декан дав доручення завідувачам кафедр донести відповідну інформацію до кожного співробітника. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Максим Жуковський,
секретар розширеного деканату


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook