Студенти-першокурсники факультету ветеринарної медицини завершують навчальний рік екскурсією до музею історії НУБіП України

30 червня 2024 року
Завершується наш перший навчальний рік у стінах Національного університету біоресурсів та природокористування України на факультеті ветеринарної медицини. Це був не легкий але цікавий рік, наповнений знайомством з новими друзями, святковою лінійкою, посвятою в студенти, навчанням, новими незвичними предметами, першими колоквіумами, цікавими екскурсіями, та різноманітними культурно-масовими заходами.

Але не припиняє бути в нашому житті і війна - це постійні тривоги, обстріли, бомбосховища, вимкнення електрики та тривога за рідних та близьких людей, що лишилися вдома, або ж боронять Україну від ворогів.

Тому ми вирішили додати в життя трішечки позитиву та закінчити цей навчальний рік екскурсією до музею історії НУБіП України.
Відразу хочеться подякувати Поливач Марії Анатоліївні за чудову, натхненну та емоційну екскурсію. Марія Анатоліївна почала екскурсію розвитком сільського господарства в Україні ще з прадавніх часів, поступово, по століттях переходячи до періоду нашого часу та заснування та будівництва в Голосієво перших навчальних корпусів майбутнього НУБіП.

 

Не оминула Марія Анатоліївна в своїй розповіді і боротьбу українського народу та, зокрема, викладачів та студентів проти німецько-фашистських загарбників. А також війну, яку розв’язала росія проти України в 2014 році та роль викладачів, аспірантів, студентів, що і на даний час воюють на фронтах зберігаючи спокій і життя рідним та дітям, даючи їм можливість, хоч і в складних умовах, але навчатись.

Після цього перейшли до зали, де вже розповідається про перспективи та розвиток університету, його теперішнє та співпрацю з багатьма країнами та науковцями, що завжди були друзями як України так і університету.

На завершення екскурсії була зроблена загальна фотографія на згадку про таку цікаву, інформативну розповідь про історію та сьогодення університету.

Литвин Вікторія,
староста 5 групи 1 курсу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook