Катерина Борохович – переможниця студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій IT-Universe

27 червня 2024 року
Інформаційні технології чинять значний вплив на усі сфери життя та всі галузі економіки. Не є винятком облікове забезпечення управління бізнесом. Викладачі кафедри обліку та оподаткування у співпраці з роботодавцями і здобувачами докладають значних зусиль, щоб забезпечити високу якість навчання за освітньою програмою «Облік і аудит», використовуючи сучасне програмне забезпечення для ведення обліку та управління бізнесом.

Перевірити свої знання студенти можуть не тільки на екзаменах, анкетуванні роботодавців, але й беручи участь у конкурсах та олімпіадах. До речі, у травні на економічному факультеті проходив інтелектуальний турнір «Знавці обліку і аудиту». Паралельно із цим студенти змагалися в першому етапі студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій IT-Universe, адже впевнені, що мають достатні знання та навички з використання бухгалтерського програмного забезпечення. За результатами тестування здобувачі кафедри обліку та оподаткування продемонстрували високий рівень знань, проте за рішенням журі до фіналу пройшли Катерина БОРОХОВИЧ, Тарас РУДЬ, Євгенія ЖУКОВА.

Фінальні змагання олімпіади тривали з 05 по 25 червня 2024 року. За результатами виконання практичних завдань у конкурсі «Використання автоматизованих систем обліку» Катерина БОРОХОВИЧ виборола І місце! Це найвищий результат в історії участі здобувачів кафедри обліку та оподаткування у цьому конкурсі. У фіналі учасники виконувати завдання через віддалений доступ до інформаційних баз у прикладному програмному рішенні BAS Бухгалтерія. Такий підхід є максимально наближеним до реальних умов роботи бухгалтера на підприємстві.

Декан економічного факультету Анатолій ДІБРОВА привітав Катерину із перемогою, вручив цінні подарунки від організаторів олімпіади та побажав подальших успіхів у навчанні й студентській науковій діяльності.


Про переможницю та її шлях до успіху... Катерині 20 років, вона навчається на 3 курсі економічного факультету за освітньою програмою «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування», староста групи, відмінниця навчання.

Катерина Борохович: "Коли я закінчувала 11 клас, переді мною постало завдання обрати спеціальність, з якою я повʼяжу своє життя та відповідно, університет, в якому б хотіла здобувати знання. З дитинства мені подобалася математика, тому я одразу зрозуміла, що оберу економічний факультет. Далі, розглянувши всі запропоновані спеціальності, я зрозуміла, що ближче всього для мене є спеціальність "Облік і оподаткування". Я її обрала, тому що після успішного завершення навчання відкривається багато можливостей, адже жодне підприємство не обійдеться без кваліфікованого спеціаліста з бухгалтерського обліку.

Після успішного вибору спеціальності, не задумуючись, я обрала саме НУБіП України, тому що читала багаточисельних відгуки про те, що  ЗВО випускає, дійсно, кваліфікованих спеціалістів, а також, неабияку роль зіграв рейтинг університету, - на той момент він був на восьмому, а зараз вже на 7 (!) місці серед університетів України.

Після втупу на перший курс мене обрали старостою групи, що є досить важким і відповідальним завданням. У той же час, це є базисом для набуття досвіду успішної співпраці та злагодження із майбутнім трудовим колективом. Завдяки цьому я навчилася добре комунікувати та знаходити підхід до кожного.

На початку навчання давалося складно, тому що зовсім інше навантаження, ніж було у школі, але поступово ці труднощі були подолані. Навчаючись в університеті я мала можливість використати свої здобуті знання у написанні наукових робіт. Окрім базового курсу я вирішила для себе додатково пройти курси з використання програми BAS Бухгалтерія.

Поєднавши всі здобуті знання в університеті та на курсах, я змогла вибороти перше місце в студентській олімпіаді IT-Universe, за що завдячую всім викладача, а особливо викладачу дисципліни «Бухгалтерський облік в прикладних програмних рішеннях», завідувачу кафедри обліку та оподаткування Володимиру Сергійовичу Литвиненку".

Вітаємо Катерину БОРОХОВИЧ і її наукового керівника з перемогою на олімпіаді. Бажаємо усім здобувачам подальших успіхів у здобутті знань та самореалізації в професії. Хай вам щастить! 

 

Любов Миськів,
старша викладачка кафедри обліку

та оподаткування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook