У Ніжинському фаховому коледжі пройшов військово-патріотичний захід «Слава Україні! Героям Слава!»

26 червня 2024 року
 З метою виховання у студентської молоді патріотизму, любові до України, поваги до національних цінностей українського народу та формування здорового способу життя, зміцнення духовного і фізичного здоров’я здобувачів освіти 19 червня викладачем дисципліни «Захист України» Миколою Стрикуном було проведено військово-патріотичний захід «Слава Україні! Героям Слава!».
 
 Програма змагань проходила в п’ять етапів: стройова підготовка, прикладна фізична підготовка, тактична медицина, вогнева підготовка та інженерне облаштування позицій, кожен з яких, в свою чергу, складався з декількох видів змагань.
 
Учасники змагань – команди груп першого курсу, показали гарні результати з різних видів як військової, так і фізичної підготовки, проте відразу визначилися команди лідерів.
 
 У запеклій боротьбі місця розподілилися наступним чином:
І місце посіла команда (взвод) групи АН231;
ІІ місце – команда (взвод) групи МН232;
ІІІ місце – команда (взвод) групи КН231.
 
 В індивідуальному заліку з вогневої підготовки (розбирання та збирання автомату Калашникова, комплектування магазину набоями і стрільба з пневматичної зброї) краще і швидше впорався із виконанням завдань студент групи МН232 Качур Максим, з тактичної медицини кращі вміння продемонструвала студентка групи ОН231 Брик Євангеліна, кращим командиром взводу визнано Качура Максима (група МН232).
 
 
 
 Дякуємо викладачу дисципліни «Захист України» Миколі Стрикуну за чудову організацію заходу та виховання у студентської молоді національно-патріотичного духу, а також усім учасникам і вболівальникам за надзвичайно приємну атмосферу та неймовірні емоції! Нехай знання і навички, отримані студентами під час навчання, стануть в нагоді тільки в мирному житті! 
Вітаємо всіх переможців і учасників заходу! Бажаємо незламного духу та мужності, миру та найзаповітнішої Перемоги нашій країні!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
 
Тетяна Шеїн,

заступник директора з навчально-виховної роботи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook