Навчальна практика зі Статистики для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і аудит»

24 червня 2024, 13:00

Навчальну практику з дисципліни «Статистика» здобувачі вищої освіти 2 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» провели на базі навчально-наукової лабораторії «Біоеконометрики і дейтаманінгу» кафедри статистики та економічного аналізу.

Статистика – слово наукове але повсякденне, що широко використовується і практично застосовується і в промисловості, і в соціології, і в економіці, і в мистецтві, і в усіх суспільних процесах взаємодії.

Під час проведення навчальної практики здобувачі вищої освіти ознайомилися з правилами формування і заповнення статистичних форм звітності і відчули атмосферу практичної статистики.

 

 

Навчальна практика з дисципліни «Статистика» дозволила поглибити знання в області статистичного аналізу, набути практичних навичок роботи з реальними даними та програмними засобами. Практика сприяла розвитку аналітичного мислення та вмінню приймати обґрунтовані рішення на основі статистичних даних.

По завершенню навчальної практики було підведено підсумки, а здобувачі вищої освіти успішно захистили роботи та отримали залік.

 

 

 

Михайло Гузь

доцент кафедри статистики

та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook