Єлизавета Яцюк обирає спеціальність "Німецька філологія та переклад" і ось чому...

25 червня 2024, 16:26

- Вітаю, Єлизавето! Розкажіть, будь ласка, чому Ви обрали саме спеціальність «Німецька філологія та переклад» в НУБіП України?

- Доброго дня! З дитинства мене цікавили іноземні мови, а німецька завжди була для мене особливою. Це одна з найбільш поширених мов у Європі, і знання її відкриває безліч можливостей у професійному та особистому зростанні. Крім того, спеціальність у НУБіП України пропонує не лише глибоке вивчення мови, але й можливість навчання в університетах-партнерах за програмою академічної мобільності в Австрії та Німеччині, що є великою перевагою.

- Які ще фактори вплинули на Ваше рішення вступити до нашого університету?

- Мої друзі, які вже навчаються тут, багато розповідали про високий рівень викладання та повагу до студентів. Вони також відзначали активне студентське дозвілля, різноманітні гуртки та спортивні секції. Розташування університету у мальовничому районі Києва з гарною транспортною розв'язкою теж є значним плюсом. Також я знаю, що в університеті є надійні укриття на випадок повітряної тривоги, що забезпечує безпеку студентів.

- Чудово! А які можливості для особистого та професійного розвитку Ви бачите в нашому університеті?

- В університеті постійно проводяться наукові конференції, де студенти можуть розвивати свій науковий потенціал. Крім того, на заняття часто запрошують носіїв мови, що допомагає вдосконалювати свої навички. Ще однією важливою перевагою є можливість спілкування з роботодавцями та проходження навчальної практики на їхніх підприємствах, куди в подальшому можна працевлаштуватися.

- Це дійсно важливі аспекти. Як Ви ставитеся до можливостей додаткової підтримки, які надає наш університет?

- Я дуже ціную, що в університеті є можливість спілкування з психологом, арттерапія та багато інших цікавих заходів. А також неймовірний ботанічний сад! Це все допомагає студентам підтримувати емоційний баланс і зосередитися на навчанні.

- Дякую за розмову, Єлизавето! Ми будемо раді вітати Вас у нашому університеті. Сподіваємося, що Ви проведете тут незабутні та найкращі роки свого студентського життя!

- Дякую! З нетерпінням чекаю на початок навчання в НУБіП України.

Шановні абітурієнти!
Чекаємо Вас в НУБіП України в 2024-2025 навчальному році, де Ви проведете незабутні та найкращі роки свого студентського життя!

Інтерв’ю записала
старший викладач
кафедри англійської філології
Індіра РЕНСЬКА

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook