Студентський виїзд НУБіП ІІІ: Незабутній день єднання та відпочинку

25 червня 2024 року
 Цьогорічний студвиїзд на природу став незабутньою подією для всіх учасників. Прекрасна погода, чудова атмосфера та дружнє спілкування створили ідеальні умови для активного відпочинку на лоні природи. Команди студентів змогли насолодитися не тільки свіжим повітрям та мальовничими краєвидами, а ще й програмою, яку ми їм підготували: перетягування линви, футбол з волейболом, водне поло, кілер, естафета та різноманітні квести. І звісно ж не без теплих вечорів знайомств навколо ватри.

 Команда Сенату студентської організації НУБіП України вклала чимало зусиль у підготовку та проведення студвиїзду.
 Ми висловлюємо подяку ректорату за те, що всіляко сприяла в проведенні фестивалю, зокрема ВП НУБіП України Боярській ЛДС, за надану підтримку та сприяння у проведенні цього заходу. Завдяки вашій допомозі студенти мали можливість ментально відпочити, що в умовах війни є дуже важливим. Ваш внесок є неоціненним, і ми щиро вдячні за вашу небайдужість та підтримку молоді.

 

 Не менш важливою складовою успіху заходу стала активна участь студентів. Завдяки їхній енергії, ентузіазму та бажанню бути частиною цієї події, студвиїзд перетворився на справжнє свято єднання та взаємопідтримки. Кожен учасник вніс свій внесок у створення незабутньої атмосфери, особливо студенти ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження.

 

 

 Студвиїзд не тільки об'єднав 80 студентів з активною громадянською позицією, а ще й створив ком'юніті, яке заряджене на працю задля віднови й розбудови суверенної й кріпкої держави.

Переглядайте більше інформації на сторінці ССО в інстаграм:
https://www.instagram.com/reel/C8nIsQTAOdZ/?igsh=cGw1MTZycmxxMXRj

Дякуємо силам оборони! Донатимо на військо!
Слава НУБіП України, Слава Україні.

 

 

Пресслужба Сенату студентської організації
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook