На засіданні вченої ради факультету ветеринарної медицини відбулося нагородження співробітників Почесними грамотами НУБіП України

25 червня 2024 року
ФВМ НУБіП України
 20 червня 2024 р. відбулося засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

 На початку засідання вчена рада факультету відбулося нагородження співробітників факультету Почесними грамотам НУБіП України.

 

 

 Підсумки діяльності факультету у травні-червні та поточні завдання представив декан факультету Микола Цвіліховський.

 

 Про державну атестацію випускників 2024 року за результатами ЄДКІ та ЕК доповідав заступник декана Юрій Жук.

 Завідувачі кафедр і директор НДІ здоров’я тварин, професор Сергій Голопура доповідали про результати заключення угод та виконання плану надходження спецкоштів за госпдоговірними науковими темами у першому півріччі 2024 року.

 

 Координатор післядипломної освіти на факультеті доцент Григорій Бойко представив звіт про результати післядипломної освіти лікарів ветеринарної медицини приватної практики у першому півріччі 2024 року.

 Про затвердження рішень Клінічної ради факультету щодо інформації керівників груп до звіту самооцінювання доповіла голова Клінічної ради, професор Наталя Грушанська.

 Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови – професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура.

 Секретар вченої ради доцент Жана Стегней представила звіт про виконання плану роботи вченої ради факультету у 2023-2024 навчальному році.

 

 У підсумку декан Микола Цвіліховський наголосив на активній профорієнтаційній роботі. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

Слава Україні!

 

Жанна Стегней,
секретар вченої ради, доцент

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook