Ректорат: готуємося до вступної кампанії та формуємо інфраструктурні проекти

24 червня 2024 року

24 червня 2024 року під головуванням ректора Вадима Ткачука відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на поточний тиждень. Очільник університету проінформував про зустріч з представниками іноземних організацій, які залучені до надання фінансування державі на відбудову. Окрім того, за тиждень спливає термін подання заяв до Міністерства освіти і науки щодо розподілу фінансування на розвиток закладів вищої освіти. Для участі та залучення коштів необхідно підготувати проектні документи: відповідне доручення дано проректору з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку

Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про роботу з територіальним центром комплектації та соціального розвитку щодо уточнення даних співробітників та науково-педагогічних працівників університету. Минулого тижня відбулося засідання ради з виховної роботи, де були підбиті підсумки діяльності за рік. А відсьогодні стартувало складання ЄВІ/ЄФВВ для вступників до магістратури та аспірантури. 

Учений секретар Оксана Барановська представила проекти порядків денних найближчих засідань ректорату та вченої ради. 
 
Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко закцентував на формуванні наукових проектів для участі в конкурсі на державне фінансування. 
 
 
Директор Студентського містечка Сергій Стецюк доповів про підготовку кімнат для поселення студентів нового набору. 
 
 
Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка проінформував про результати реєстрації складання ЄВІ та ЄФВВ під час додаткової сесії. Приймальна комісія готова до зустрічі абітурієнтів. 
 
 
Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про результати моніторингу оновлення силабусів та робочих програм дисциплін. На контролі ліквідація академічної заборгованості. 
 
Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко зупинився на організації відпочинку дітей працівників університету на Київщині. Тривають консультації щодо можливостей провести оздоровчу кампанію на базі СОТ «Академічний» в Чорноморську. 
 
 
Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про хід відпускної кампанії. 
 
 
Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький подякував ректору Вадиму Ткачуку, ректорату за допомогу в проведенні студентського виїзду, який проходив цим уїк-ендом. 
 
Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський проінформував про стан справ в господарствах. 
 
Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко закцентував на можливостях розширення співпраці з низкою європейських університетів, про що домовлено під час відрядження до м.Тарту (Естонія). 
 
Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко доповів про результати екзаменаційної сесії в міжкафедральних навчальних лабораторіях та випуски у відокремлених структурних підрозділах. 
 
Керівник пресслужби Денис Рудень проінформував про роботу підрозділу, зокрема, проведення зйомок чергового профорієнтаційного відеоролика для проекту ZNOHUB.
 
 
Заступник головного бухгалтера Лариса Ковальова доповіла про ситуацію з надходженням коштів, розрахунки по зобов’язанням університету. Зокрема, минулого тижня до казначейства направлені відомості на перерахування академічної стипендії, виплата якої буде проведена найближчим часом.
 
 
Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк зупинилася на подачі заявок до фонду розвитку закладів вищої освіти, нарахуванні та виплаті відпусток.
 
Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко говорив про облаштування інклюзивного середовища в університеті, закупівлю генераторів та джерел безперебійного живлення, ремонти кімнат в гуртожитках тощо. 
 
Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха повідомила про засідання навчально-методичної ради, практики в навчально-дослідних господарствах, випуски бакалаврів і магістрів-науковців.
 
Президент університету, голова вченої ради Станіслав Ніколаєнко оголосив, що засідання вченої ради відбудеться 26 червня об 11 годині, а напередодні - 25 червня о 14 годині пройде засідання президії вченої ради. Також він закцентував на традиції - зборі коштів для потреб Сил Оборони України під час випусків. Триває робота з надання пропозицій щодо новел законодавства. Головним завданням наразі є проведення профорієнтації, робота в соцмережах.
 
Підбиваючи підсумки, ректор Вадим Ткачук дав ряд доручень. Оксані Тонсі – забезпечити роботу пунктів тестування, контролювати ліквідацію академічної заборгованості, підготувати пропозиції щодо співпраці з Рахунковою палатою. Валерію Іщенку – підготувати інфраструктурні проекти для подачі до фонду розвитку закладів вищої освіти та міжнародних донорів. Тетяні Костюк – контролювати виплату відпусткових. Сергію Стецюку – підтримувати лад в гуртожитках. Олександру Лабенку – підготувати візит представника ФАО ООН, сформувати пропозиції співпраці. 
 
Розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.
 
Валентин Обрамбальський 
 
 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook