Науково-педагогічні працівники кафедри іноземної філології і перекладу та магістранти спеціальності «Філологія» взяли участь у міжнародному вебінарі з методики викладання іноземних мов

13 червня 2024 року
  Глобалізаційні процеси у світі зумовлюють зростання попиту на знання англійської мови, яка стала lingua franca міжнародного спілкування, бізнесу та академічних кіл. Як наслідок, більше людей мотивовані вивчати англійську для покращання своїх кар’єрних перспектив та участі у глобальних взаємодіях.

 Із огляду на вищезазначене 12 червня 2024 на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбувся міжнародний науково-практичний вебінар «Актуальні проблеми філології та методики викладання іноземних мов», у якому взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри іноземної філології і перекладу та магістранти спеціальності «Філологія».
  Мета наукового заходу – обговорення актуальних проблем в галузі методики, філології, лінгводидактики, та іншомовної освіти як компонентів професійної освіти в умовах сучасних реалій і глобальних викликів. Тематичні секції вебінару охопили такі питання: сучасні тенденції в методиці викладання іноземної мови; лінгвокраїнознавство та лінгвокультурознавство у викладанні англійської мови; викладання філологічних дисциплін з використанням дистанційних технологій; роль і перспективи іншомовної освіти у підготовці сучасного спеціаліста; якісь вищої освіти та гуманітарна наука в умовах війни та глобальних викликів.

  Учасники наукового заходу опанували нові технології і методики для урізноманітнення процесу навчання іноземних мов, підвищення його ефективності та оптимізації оцінювання знань.

Оксана Тепла,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook