Філософія підготовки висококваліфікованих кадрів для підприємств м'ясної галузі: Лариса Баль-Прилипко виступить спікером на бізнес-форумі "Зерно. Свині. Мʼясо - 2024"

2 травня 2024 року

 

     Лариса Баль-Прилипко - декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктор технічних наук, професор Національного університету біоресурсів і природокористування України, академік Національної академії наук вищої освіти України, автор понад 900 наукових публікацій, що має понад 100 патентів, численну кількість нагород та наукових досягнень - поділиться своїм досвідом та знаннями у галузі підготовки висококваліфікованих кадрів для підприємств м'ясної галузі.

       З її виступу ви дізнаєтесь:

  • Про перспективи розвитку кадрової політики в м'ясному секторі;
  • Як підвищити продуктивність та ефективність мʼясопереробного підприємства завдяки кваліфікованому персоналу;
  • Як знизити ризики помилок та аварій на виробництві;
  • Як створити сприятливий мікроклімат в колективі, залучити кращих спеціалістів та підготувати кадровий резерв для майбутнього розвитку;
  • Які навички та знання потрібні сучасним фахівцям м'ясної галузі та які інструменти та методи використовувати для підготовки кадрів;
  • Як ефективно проводити навчання та розвиток персоналу;
  • Як мотивувати та утримувати кращих співробітників. 

      Скористайтесь унікальною можливістю дізнатися як підготувати висококваліфіковані кадри для свого підприємства!

Зареєструватися на бізнес-форум "Зерно. Свині. Мʼясо - 2024" можна за посиланням: https://meatindustry.com.ua/

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook