ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»: Кваліфікаційні іспити на відділенні «Ветеринарна медицина» стартували

6 червня 2024 року
  Відповідно до графіку освітнього процесу 3 червня 2024 року у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» було проведено кваліфікаційний іспит для майбутніх фахівців спеціальності 211 Ветеринарна медицина.
  Цьогоріч цикл проведення кваліфікаційних іспитів на відділенні Ветеринарна медицина розпочався зі складання комплексного іспиту з «Інфекційних та інвазійних хвороб сільськогосподарських тварин».
  Державну кваліфікаційну комісію представляли: голова комісії – Тарас Грох, магістр ветеринарної медицини, перший заступник керівника Західного міжрегіонального головного управління державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні, заступник голови комісії – Юрій Садварі, директор ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України», екзаменатор – Тетяна Дурдинець, член комісії – Маріанна Гуленко та секретар – Катерина Долженко.
  Перед тим, як розпочати іспит, до здобувачів освіти з вітальним словом звернувся директор коледжу Юрій Садварі. Він висловив свою підтримку студентам, запевнив їх, що кваліфікаційний іспит є шансом продемонструвати свої знання та навички і побажав успіхів у здачі іспитів.
  Атмосфера під час державного іспиту була легкою, дружньою, незважаючи на всі хвилювання.
  «Головне, – це бути впевненим у власних можливостях і знаннях», – прокоментував Райчинець Василь, котрий склав іспит на відмінно.
  Наполеглива праця здобувачів освіти в коледжі дала успішні результати. Члени державної комісії залишилися задоволені відповідями випускників та відмітили високий рівень знань майбутніх фахівців ветеринарної медицини.
  Після оголошення результатів, завідувачка відділення Маріанна Гуленко наголосила студентам, що результати іспиту – це нагорода за їх наполегливість і працелюбність, закликала не зупинятися на досягнутому і продовжувати навчання за обраною спеціальністю, окресливши переваги навчання в базовому закладі – Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
 

  Дорогі випускники! Нехай вас супроводжує хороший настрій та удача. Не втрачайте мотивації, впевненості в своїх силах та почуття відповідальності. Адже ваше майбутнє – у ваших руках!   Бажаємо успіху на останньому щаблі шляху до омріяного диплому!!!

 
 
Маріанна Гуленко,
завідувач відділення

«Ветеринарна медицина» 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook