Кафедра англійської філології підбиває підсумки та впевнено крокує у новий навчальний рік

28 травня 2024, 18:51

28 травня 2024 року під головуванням в.о. завідувачки кафедри Людмили Володимирівни Клименко відбулося чергове засідання кафедри англійської філології, присвячене підбиванню підсумків навчального року, що добігає кінця. Вступне слово взяла Людмила Володимирівна. Вона сказала, що цей рік був важким, сумбурним, трагічним і водночас сильним та вмотивованим. Але ми не здаємося, продовжуємо працювати заради нашої перемоги, в ім’я тих, хто нас захищає і дає нам можливість працювати.

 

28 травня було вибрано не випадково, адже в цей день відбулися вибори ректора НУБіП. Усі НПП, працівники та студенти ЗВО обирали вектор розвитку нашого університету на наступні п’ять років, щоб нам було комфортно працювати. Викладачі кафедри долучилися до цієї визначної події та зробили свій вибір.

Травень багатий на цікаві та важливі події. Окрім виборів очільника університету, варто відзначити святкування 126 річниці НУБіП. Кафедра англійської філології активно долучилася до організації та участі в низці заходів, присвячених цій події. Зокрема, викладачі взяли активну участь у спортивному забігу «Голосіївське кільце» та інших спортивних змаганнях.

 

З-поміж іншого, варто згадати міжнародний науково-практичний вебінар «Мова і світ: сучасні тенденції викладання англійської мови», що відбувся 10 травня 2024. На вебінарі обговорювалися новітні досягнення у царині викладання англійської мови, а також порушувалися питання взаємовідносин викладачів та студентів. Велика подяка за підготовку, організацію та проведення заходу доценту кафедри англійської філології Світлані Качмарчик та НПП кафедри, які долучилися до організації цієї події.

 

Серед інших досягнень кафедри завідувачка відмітила успішне проведення університетської олімпіади з англійської мови на базі кафедри англійської філології. Вона висловила подяку за належну організацію та проведення на високому рівні цього заходу старшому викладачу Наталії Ямнич.

 

За 2023-2024 навчальний рік викладачі кафедри взяли участь у численних міжнародних, всеукраїнських науково-практичних конференціях та семінарах. Окрім написання тез доповідей, НПП особисто брали участь у конференціях з доповідями в пленерних засіданнях. Тут варто відмітити Наталію Ямнич, яка виступила з доповіддю на пленарному засіданні та гідно представила НУБІП на всеукраїнській науково-практичній конференції «Проблеми ефективності професійної мовної комунікації в умовах інформаційної агресії», яка відбулася на базі Київського інституту Національної гвардії України.

 

НПП кафедри постійно працюють над удосконаленням своїх професійних навичок, регулярно долучаються до різноманітних заходів з підвищення кваліфікації.
Не можна обійти стороною ще один важливий аспект діяльності кафедри – це проведення безкоштовних курсів з підготовки до складання ЄВІ. Особливу подяку за цей фронт робіт Людмила Володимирівна висловила старшому викладачу Ірині Розгон та всім НПП кафедри, які долучилися до проведення занять.

Кожен НПП прозвітував про виконану роботу за 2023-2024 навчальний рік. Обговорення пройшло жваво, викладачі уважно слухали одне одного, давали поради та ділилися власним досвідом.
Підбиваючи підсумки навчального року, що минає, Людмила Володимирівна подякувала всім викладачам за віддану та сумлінну працю, побажала успіхів та нових звершень у новому навчальному році та якнайшвидшої перемоги нам усім!

 

Наталія ЯМНИЧ,
старший викладач кафедри англійської філології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook