16-17 травня 2024 року в рамках проведення «Тижня студентської науки» відбулась ХІІІ Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності»

17 травня 2024 року
Одеса

     Науковий форум зібрав в доброзичливій атмосфері провідних науковців,  представників галузі, роботодавців, наукову молодь - представників закладів вищої освіти Одеси, Києва, Луцька, Донецька, Харкова, Івано-Франківська.

     Місією конференції є  підготовка фахівців нової генерації європейського рівня  та формування у них  знань та вмінь дослідницькоїі  діяльності у галузі технології харчових  продуктів та ресторанних технологій.

     На науковому майданчику свою доповідь на пленарному засіданні успішно представила студентка 4 курсу  освітньої програми  «Громадське здоров’я» Дарина Риженко. Тема надзвичайно актуальна «Низькоглікемічні опції страв у меню ресторанних закладів». Науковий керівник завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Толок Галина Арсенівна.

    Студентка запропонувала результати наукових пошуків та  досліджень, доповідь викликала інтерес учасників та численні запитання.

     Дякуємо організаторам конференції, зокрема завідувачці кафедри готельно ресторанного бізнесу, доктору технічних наук, професору  Лебеденко Т. Є. Та особлива подяка Коваленко Н.О. кандидату технічних наук, доценту Одеського національного технологічного університету.

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook