Перевірка знань, умінь та навичок: на факультеті землевпорядкування організовано розпочалась літня екзаменаційна сесія 2023-2024 н.р.

20 травня 2024 року
  Згідно з графіком освітнього процесу, 20 травня 2024 року на факультеті землевпорядкування НУБіП України, розпочалася літня екзаменаційна сесія для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Протягом найближчих двох тижнів 19 академічних груп складатимуть підсумкове оцінювання знань із дисциплін, що передбачені навчальним планом.
  У перший день екзаменаційної сесії здобувачі шести академічних груп факультету землевпорядкування складали іспити. Зокрема, у студентів 1 курсу 4 групи був екзамен з дисципліни «Математична обробка геодезичних вимірів» (викладачі Євгенія Кривов’яз та Яніна Степчук). Другокурсники четвертої групи підтверджували свої знання із «Геодезичних робіт при землеустрої» (викладачі Руслан Тихенко та Євген Бутенко). Доценти кафедри земельного кадастру Наталія Бавровська та Ольга Тихенко приймали у 3 курсу 5 групи екзамен із дисципліни «Кадастр населених пунктів», а їхні колеги Наталія Мединська та Анастасія Городнича екземенували на другій парі студентів 4 курсу 1 групи, приймали іспит із дисципліни «Планування територій населених пунктів». У студентів 4 курсу 2 групи на третій парі був екзамен із дисципліни «Землеустрій» (викладачі Людмила Гунько та Олександр Чумаченко), а Євген Бутенко та Ірина Купріянчик приймали екзамен у 3 курсу 4 групи з дисципліни «Фотограмметрія та дистанційне зондування».
  З метою перевірки належної організації та дотримання умов Положення «Про екзамени та заліки у НУБіП України», декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та його заступник з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко відвідали екзаменаційні аудиторії. Студенти продемонстрували високу явку та відмінний рівень знань, викладачі в свою чергу забезпечили проведення іспитів згідно з вимогами. Відповідно до затвердженого розкладу (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u382/rozklad_skladannya_ekzameniv_studentami_1-4_kursu_os_bakalavr_ta_1_roku_navchannya_os_magistr_fakultetu_zemlevporyadkuvannya_specialnosti_geodeziya_ta_zem.leustriy.pdf)
 
 
  Літня екзаменаційна сесія триватиме до 01 червня 2024 року. Протягом цього періоду студенти мають змогу продемонструвати свої знання, уміння та навички, здобуті протягом семестру, а також підтвердити готовність до подальшого професійного зростання. Вже з 03 червня 2024 року настане час навчальних практик у студентів 1-3 курсів та виробничої практики у студентів магістратури.
 
Іван Ковальчук,
гарант освітньої програми

 «Геодезія та землеустрій» 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook