Студмістечко: зона відпочинку біля гуртожитку № 8

17 травня 2024 року
  Пора студентства, мабуть, найцікавіша та найяскравіша у житті кожної людини. Саме у цей час молоді люди навчаються, захоплюються, відкривають власні творчі резерви та неймовірно активно проводять власне дозвілля. В університеті акцентовано увагу на отримання якісних знань, умінь та навичок, але також важливими для студентського містечка є потреби та ідеї студентства. Адміністрація розуміє важливість якісного відпочинку для молоді після напруженої розумової праці, тому покращення матеріально-технічної бази гуртожитків є пріоритетним завданням. Хоч і зараз нелегкий час, але маємо дбати, захищати та відбудовувати своє і відповідно спільними зусиллями ми потроху реалізовуємо наші плани.

  За ініціативи Сергія Стецюка, директора студентського містечка і Олександра Радченка, завідувача гуртожитку № 8, втілили в реальність ідею зони відпочинку для мешканців. Університет надав всі матеріалами для роботи, а Олександр Валерійович спільно із Шугалій Олександром, робітником з комплексного обслуговування та ремонту будинків і представниками студентської ради взялися до облаштування виділеного місця. Вирівняли територію, засипали щебнем, втрамбували і взялися до вкладання бруківки. Як виявилось це зовсім не легка справа, необхідно ретельно вимірювати та уважно вкладати, а ще не досвідченим людям в цій сфері. Тільки завдяки великому бажанню і наполегливості завідувача гуртожитку хлопці оперативно впорались із поставленою задачею. Тепер біля гуртожитку облаштована ще одна зона відпочинку для мешканців, де можна відпочити після пар, поспілкуватися з друзями на свіжому повітрі посидівши на літньому майданчику. Олександр Валерійович зазначає, що у майбутньому хочуть зробити накриття, щоб був захист від сонця чи дощу.

  Як то кажуть в народі «Гуртом і батька легше бити» так і ми, спільними зусиллями, злагодженій співпраці та завдяки працьовитим мешканцям реалізували ідею. Віримо, що нове місце відпочинку буде до вподоби мешканцям.

  Віримо в перемогу, підтримуємо Збройні сили України і продовжуємо облаштовувати територію студентського містечка для комфорту та дозвілля студентів університету.

 

Мирослава Терлецька,
фахівчиня студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook