Студенти-гурківці учасники Міжнародної осіньої школи «Єдине здоров’я – цілісний підхід до безпечності харчових продуктів (здобутки, можливості, ризики)»,

25 жовтня 2023 року
факультет ветеринарної медицини

 Члени студентського наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» долучилися до участі у Міжнародній осінній школі «Єдине здоров’я – цілісний підхід до безпечності харчових продуктів (здобутки, можливості, ризики)», що відбулася 25 та 26 жовтня і була проведена на базі факультету ветеринарної медицини НУБіП України в рамках реалізації проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Модуля Жана Монне «Інтеграція політики та засад Єдиного здоров’я ЄС в Україні».

Учасники дізнались про теоретичні та практичні підходи до оцінки ризиків, заслухавши доповіді міжнародних представників з Федерального інституту оцінки ризиків (Німеччина), Інституту паразитології, Бернського університету (Швейцарія), Statens Serum Institute (Данія), Центр здоров’я тварин та безпеки харчових продуктів. Коледж ветеринарної медицини Університету Мінесоти (США), Міжнародного інституту здоров'я тварин/Єдиного здоров'я, Інститут Фрідріха Леффлера (Німеччина). Розглядались питання про харчові інфекції в аспекті концепції One Health, використання систематичного огляду для доказової оцінки ризиків, веб-інструменти для стохастичної кількісної оцінки ризиків, алгоритм ризик-орієнтованого підходу у вивчені поширення інфекційних хвороб, SWOT аналіз викликів Єдиного здоров’я. Модератором був проведений воркшоп із розробки моделей для вебінструменту Shiny-Rrisk


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook