Участь у всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти «Дні студентської науки у ветеринарній медицині»

19 квітня 2024 року
Державний біотехнологічний університет, м.Харків

 18 квітня на факультеті ветеринарної медицини ДБТУ (м.Харків) відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Дні студентської науки у ветеринарній медицині», на якій було заслухано 128 доповідей з 8 закладів вищої освіти підпорядкованих МОН України.

Пленарне засідання відкрив голова Організаційного комітету конференції, проректор з наукової роботи ДБТУ Валерій Михайлов. З привітальним словом виступили в.о. ректора ДБТУ Андрій Кудряшов, проректор з науково-педагогічної роботи ДБТУ Максим Серік та декан факультету ветеринарної медицини ДБТУ Олеся Цимерман.
 
Протягом пленарного засідання було заслухано ряд доповідей здобувачів вищої освіти серед яких і доповідь учасниці студентського наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» Бойко Карини Володимирівни на тему «ДОСЛІДЖЕННЯ СОНЯШНИКОВОГО МЕДУ ОДЕРЖАНОГО З РІЗНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ» (науковий керівник – Гриб Ю.В., канд. вет. наук).
Проведено роботу секційних засідань за 4 основними напрямами: Неінфекційні хвороби тварин, Інфекційні хвороби тварин, Фізіологія, біохімія та морфологія тварин, Забезпечення концепції «Єдине здоров’я» та правові основи діяльності лікаря ветеринарної медицини.
Здобувачі освіти підготували цікаві та змістовні доповіді з проведених досліджень та актуальних питань ветеринарної медицини.
Дякуємо організаційному комітету за організацію та проведення конференції та здобувачам і науковим керівникам за активну участь.
Чекатимемо на вашу активність у майбутніх заходах!

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook