Гуртківці підбивають підсумки роботи

9 травня 2024 року

Другий семестр дійшов свого офіційного завершення, а літня екзаменаційна сесія вступила в свої законні права, аби перевірити якого ж рівня досягли студенти за час навчання.
Проте навіть попри підготовку до іспитів, члени науково-навчального гуртка кафедри міжнародних відносин і суспільних наук «Інформація і політика» вирішили провести зустріч 3-го травня, щоб підбити загальні підсумки роботи протягом року.

Учасники поділились отриманим досвідом, певними враженнями та зауваженнями. Завдяки такій спільній та дружній роботі сформувати план на наступний семестр, щоб охопити ще більше актуальних тем для дискусій та досліджень.
Не оминули стороною й обговорення XVI традиційної Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Українська дипломатія в часи випробувань», яка відбулась 25 квітня за участі членів гуртка як в очному форматі, так і студентів, що перебувають за кордоном.
На останок, хоча постійні збори цього семестру підійшли до завершення, учасники продовжують працювати в індивідуальному форматі, а також готуються до університетського фестивалю науки.

 

 

 

Куцолабська Анастасія,
студентка групи МВ 20001 б,
заступник старости гуртка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook