Моя майбутня професія – лікар ветеринарної медицини

10 травня 2024 року

Розкажіть про себе:
Я Гуцул Анастасія, мені 17 років, учениця 11 – В класу. Навчаюся в НВК, "Знання," Київська область, Обухівський р-н.

Чому вони віддали перевагу навчанню в НУБіП України?
1. НУБіП України -  провідний національний дослідницький вищий навчальний заклад у сфері біотехнологій, природозбереження, продовольчої безпеки із більш ніж віковою історією, відомий своїми багатими традиціями і славиться численними здобутками.
2. Ступенева освіта, можливість вивчитися на бакалавра чи магістра. Дослідницькі вміння кращі випускники можуть розвивати, продовжуючи навчання в аспірантурі та докторантурі. 
3. Під час навчання кожен охочий може взяти участь у програмах академічних обмінів із кращими європейськими та американськими університетами. Університет має договори з більше, ніж з 50-ма вишами світу про партнерство, реалізує більше 150 міжнародних договорів про співпрацю.
4. Можливість отримати подвійний диплом
5. Закордонні практики у фермерських господарствах: Німеччини, Норвегії, Щвейцарії, Данії, США, Нідерландах, Франції, Фінляндії, Австрії, Австралії, Великобританії, Польщі. 
6. Активне та цікаве студентське життя.

Що стало визначальним при виборі спеціальності «Ветеринарна медицина»?
Вирішальним стала моя любов до тварин, особливо до коней та дрібної худоби, яких в моєму селі ще тримають, та бажання допомагати тваринам

Ваші навчальні досягнення та уподобання?
Моїми навчальними досягненнями є високий рівень знань в шкільних предметах, грамоти та нагороди. Уподобання до вивчення біології та математики, фізики та історії
Мрії про майбутнє:
Неймовірне бажання відкрити притулок для тварин, де кожна тварина знайде собі справжню люблячу сім’ю, створення власної мобільної групи для знаходження бездомних тварин, щоб їх виліковувати, надавати прихисток, віддавати в люблячі руки, або ж працювати з кіньми та дрібною рогатою худобою.
 

 

профорієнтацію провели Валерія Богуславська, студентка ФВМ 3 курсу
 Лариса Шевченко, професор кафедри ветеринарної гігієни імені А.К.Скороходька
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook