На кафедру обліку та оподаткування завітали студенти коледжів

6 травня 2024 року
     Наприкінці навчального року перед випускниками коледжів і технікумів постає важливе питання – де продовжити здобуття вищої освіти. Потрібно свідомо підійти до вибору ЗВО, адже від цього залежить майбутнє місце фахівця в суспільстві.
    Завітавши на кафедру обліку та оподаткування майбутні абітурієнти були приємно вражені теплим прийомом, одразу відчувши себе бажаними гостями.

    Декан економічного факультету Анатолій Діброва привітав майбутніх вступників та їх викладачів, всебічно представив економічний факультет НУБіП України, розповів про видатних випускників зі спеціальності «Облік і оподаткування», широко відповів на усі питання щодо навчання та перспектив отримання подвійних дипломів.

   В.о. завідувача кафедри Володимир Литвиненко представив спеціальність «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Облік і аудит», розповів про співпрацю із бізнес-структурами і роботодавцями, відмітив, що НУБіП України має чималий досвід підготовки бухгалтерів, аудиторів, податкових інспекторів, експертів із оподаткування.

   Володимир Сергійович відмітив, що навчальний процес здійснюється в аудиторіях, які забезпечені комп’ютерною технікою із сучасними програмними продуктами: BAS Бухгалтерія, Дебет Плюс, BAS ERP, M.E.Doc, з використанням навчальної платформи університету Еlearn.
   Майбутніх абітурієнтів зацікавила екскурсія до Музею грошей економічного факультету, яку провела завідувач кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк, розповідь про багатовікову історію появи грошей та грошового обігу, сподобались артефакти і сучасні колекції монет.
 
   На закінчення особливою родзинкою заходу стала прогулянка по Ботанічному саду НУБіП України, адже весною він рясніє ніжними фарбами квітів та дерев, яких просто неймовірна кількість. І сюди, як і в сам НУБіП, хочеться повернутись знову.
 
Отже, шановні абітурієнти, бажаємо всім успішного складання вступних випробувань та зустрічі у новому навчальному році на економічному факультеті НУБіП України!
 
Людмила Мельянкова,
доцентка кафедри обліку та оподаткування
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook