Революція штучного інтелекту в цифровізації та управлінні бізнесом в глобальному економічному просторі

1 травня 2024 року
   В останній декаді квітня 2024 року завідувач кафедри глобальної економіки, д.е.н., професор, заслужений працівник сільського господарства України Наталія ВДОВЕНКО відвідала Азейбарджанський державний економічний університет (Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti) і прийняла участь у 28 Міжнародній конференції «Революція штучного інтелекту в цифровізації та управлінні бізнесом» з виступом з привітальним словом та на пленарному засіданні.

  На конференції 90 вчених різних галузей з Азербайджану, США, Канади, Німеччини, Індії, Греції, Йорданії, Португалії, Польщі, Грузії, Литви, Монголії, України, Чорногорії, Румунії, Таїланду, Філіппін, Бразилії та Малайзії.
  Конференція організована за співпраці UNEC Business School Азербайджанського державного університету економіки та Індійської академії освіти та досліджень (FAI).

  Після виступів відбулося нагородження, де різні країни привітали організаторів конференції та обмінялися привітальними листами.
   Виступаючи на відкритті конференції, проректор з наукової роботи Фаріз Ахмедов розповів про актуальність тематики конференції.
   За його словами, в рамках конференції найвпливовіші вчені та дослідники світу зберуться разом і обговорять цифровізацію, штучний інтелект, управління, економіку, фінанси, туризм та інші глобальні теми.

  Потім президент Індійської академії освіти та досліджень (FAI), професор М. Премкіт Сінгх, виступив з промовою, поділився своїми думками щодо тем, які будуть обговорюватися, та висловив свої очікування щодо конференції.

    Також виступив генеральний секретар академії, проф. Панкадж Срівастава.

   Директор бізнес-школи UNEC, доктор Назім Гаджієв презентував відеоролик конференції.

 

   Конференція продовжилася виступами вітчизняних і зарубіжних дослідників на пленарних засіданнях.

  Професор Наталія ВДОВЕНКО також виступила на пленарному засіданні з темою: «Problems of using digital technologies in the formation of competitiveness of Ukrainian livestock products».

  Також Наталія ВДОВЕНКО провела низку зустрічей, зокрема і з ректором університету проф. Мурадов Адалят Джалал огли, де успішно презентувала напрацювання кафедри глобальної економіки економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, представила можливості спільного використання навчально-наукової лабораторії «AGMEMOD» та обговорили питання співпраці для подальшого розвитку обох установ через укладення договору про співробітництво та організацію взаємовідносин.

 

      Міжнародна конференція завершила свою роботу 20 квітня.

    Такі заходи дають впевненість, що результати, отримані на конференції, матимуть важливий внесок у співпрацю університетів і бізнесу, а також розвиток державного та приватного секторів, галузей економіки в глобальному світі.
 
Наталія Коробова,
доцент кафедри глобальної економіки 
марина Павленко,
асистент кафедри глобальної економіки 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook