Участь студентів освітньої програми «Професійна освіта» у ювілейному мистецькому фестивалі «Голосіївська весна – 2024»

25 квітня 2024, 16:56

Після кількох років перерви в нашому рідному університеті відродилася ще одна багаторічна традиція. Цього року у стінах НУБіП розпочався ювілейний фестиваль студентської самодіяльності «Голосіївська весна», якого всі чекали. І хоча в Україні продовжується жорстока війна, кожного дня гинуть люди, наш дружний колектив знайшов сили і натхнення, проявив стійкість та невтомність і зумів ще раз довести, що українців - не здолати!

 

Студенти і викладачі університету підготували конкурсні програми на тему «З Україною в серці», які не залишили байдужим жодного глядача в залі.

Дякуючи старанням наших юних артистів, ми відчули єдність, згуртованість, патріотизм, волю до перемоги і велике бажання продовжувати боротися та допомагати нашим захисникам.

Щиро дякуємо кожному учаснику фестивалю за його вклад, а особливо - викладачам кафедри культурології та студентам гуманітарно-педагогічного факультету, серед яких є і наші вихованці, представники спеціальності «Професійна освіта» - Майбороді Аліні (голові студентського сенату гуманітарно-педагогічного факультету), Гринь Уляні, Кудрі Анастасії, Мельник Оксані.

З надією і вірою у перемогу зустрічаємо весну 2024 року!

Слава Україні! Героям слава!

 

 

 

Наставник групи,
Леся Миколаївна Маценко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook